Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

"Sportpark 't Opbroek krijgt vorm, natuurgrasveld ingezaaid"

Gepubliceerd op: dinsdag 11 augustus 2020
Vanmorgen is in opdracht van de gemeente Rijssen-Holten en de s.v. Rijssen het nieuwe natuurgras voetbal veld op sportpark 't Opbroek ingezaaid. Hiermee wordt een fase afgerond en is de aanleg van een nieuw natuurgras voetbalveld gereed. Voor de realisatie heeft aannemer Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek uit Voorst hiervoor het gehele terrein ruim een halve meter opgehoogd, veel grond bewerkingen gedaan, is nieuwe drainage aangelegd en zijn sloten en watergangen gegraven.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

!!! Op de foto overhandigt voorzitter Wouter Beumer van de s.v. Rijssen een heerlijke taart aan uitvoerder Gerwin Vruggink van aannemersbedrijf Hofmeijer.

 

 

Aannemer Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek uit Voorst ontving hiervoor van s.v. Rijssen een heerlijke taart. Dit als dank voor de prettige samenwerking en het vlotte resultaat.

De taart smaakte erg goed en iedereen hoopt dat het gras er vlot op zal staan zodat er op gevoetbald kan worden. Onder de aanwezigen werd geopperd of het mogelijk was om het hiervoor 's nachts licht te laten regenen en het overdag lekker warm te houden. Of dit gaat gebeuren valt maar te bezien.

Als de weersomstandigheden meewerken kan er in september op het veld voor het eerst gevoetbald worden.

 

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen