Vacature: trainer 2e elftal s.v. Rijssen

Gepubliceerd op: zaterdag 7 mei 2022
s.v. Rijssen zoekt voor het voetbalseizoen 2022-2023 een enthousiaste en gemotiveerde trainer voor het tweede elftal op zaterdag. Het liefste iemand die minimaal in het bezit van het TC3-diploma is. Wanneer je bereid bent deze cursus te volgen op kosten van onze vereniging dan horen we ook graag van je terug.

s.v. Rijssen heeft sinds dit seizoen een prachtig, nieuw en modern complex waar de randvoorwaarden goed geregeld zijn. Drie velden (waarvan 1 kunstgrasveld) die allemaal voorzien zijn van boarding, verlichting en een sproei-installatie. Op voetbalgebied is de club in opbouw en probeert het zowel met het eerste als tweede elftal jaarlijks stappen te zetten.

Het tweede speelt dit seizoen onderin de reserve vierde klasse, maar met een bredere en kwalitatief betere groep verwachten we komend seizoen beter te gaan presteren. Trainingsavonden zijn dinsdag en donderdag, gelijktijdig met de eerste selectie.

Thuiswedstrijden spelen we op zaterdag om 12:00 uur, voor het eerste elftal aan. Ons eerste elftal staat komend seizoen onder leiding van Björn Hodes, wekelijks zal je daar ook veel contact mee hebben wat betreft de selectie voor beide prestatieteams.

Ben jij diegene die s.v. Rijssen verder wil opbouwen? Mail dan zo spoedig mogelijk jouw sollicitatie naar tc@svrijssen.nl

Ps. op dit moment staat de vacature "assistent-trainer" bij ons eerste elftal ook nog op, zie ook GEZOCHT-assistent-trainer s.v. Rijssen 1 | s.v. Rijssen (svrijssen.nl)