Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

Jeugdspelers Gezocht

Gepubliceerd op: donderdag 23 januari 2020
De jongste voetbalvereniging van Rijssen, s.v. Rijssen, groeit gestaag. Dat betekend dat wij na de winterstop starten we met weer een extra jeugdteam.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Sinds de oprichting van s.v. Rijssen afgelopen zomer groeit het aantal nieuwe jeugdleden. Hierdoor komen onze teams steeds beter in balans.

Echter kunnen we nog steeds extra spelers gebruiken van de JO7 (tot 7 jaar) tot en met JO17 (tot 17 jaar), aangezien nog niet elk team helemaal in balans is.

Dus lijkt het je leuk om bij deze leuke en gezellige club te komen voetballen, meld je je dan aan via onze website: https://www.bandwerkplus.nlhttps://www.svrijssen.nl/uploads/uploads/2019-2020%20Aanmeldformulier%20s_v_%20Rijssen.pdf 

Wil je eerst sfeerproeven, dan kan dat ook. Je mag 4x gratis meetrainen, alvorens je lid dient te worden. Voor meer informatie kun je mailen naar: tc@svrijssen.nl. Zij of één van de leiders zal dan contact opnemen.

Begin 2020 wordt er begonnen met de realisatie van ons nieuwe sportpark, dus wil je onderdeel uit maken van deze mooie club met een mooi toekomstperspectief, meld je dan snel aan of kom kijken.

 Hopelijk tot snel bij s.v. Rijssen

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen