Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

Geslaagd snerttoernooi

Gepubliceerd op: maandag 6 januari 2020
Zaterdag 4 januari was de eerste voetbalactiviteit van het nieuwe jaar. Op locatie de Elsmaten werd het jaarlijkse snerttoernooi gehouden, een 4-tegen-4-toernooi voor JO19 en de senioren. In totaal deden er tien teams mee die om de felbegeerde bokaal, gratis bier en bitterballen streden.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

13:00 uur waren de eerste wedstrijden en voor 16:00 uur was de finale afgelopen. Atletico Ananas en Eppy en 4 knappe mannen bereikten helaas niet de finale, waardoor Duivenmelkers 1 en FC gtp in de eindstrijd stonden. Pas na verlenging kwam er een golden goal waardoor Duivenmelkers het toernooi won.

Voor 17:00 uur was de prijsuitreiking in de volle kantine en het bleef hierna nog lang gezellig. De nodige drankjes en hapjes werden genuttigd, waaronder de gratis snert, en de beste wensen voor 2020 werden gedeeld.

Komende zaterdag is er vanaf 8:00 uur een klusjesdag op beide locaties, geef je hiervoor op via info@svrijssen.nl. Om 15:30 uur wordt de oude kleding van R.K.S.V. en RV verkocht op de locatie van RV en aansluitend om 17:00 uur de halfjaarvergadering op locatie RV. Hopelijk tot ziens allemaal!

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen