Informatieavond 18 Sept. t.b.v. Sponsoring s.v. Rijssen

Gepubliceerd op: donderdag 5 september 2019
De afgelopen maanden hebben wij niet stil gezeten en is er al veel achter de schermen gebeurd. Wij hebben onder andere een hoofdsponsor gevonden die de aankomende vijf jaar kleding verzorgt voor alle teams (jeugd en senioren), leiders, trainers, barpersoneel, bestuur en commissieleden. Hier zijn wij erg trots op!

De vereniging wil u uit naam van de sponsorcommissie hierbij graag uitnodigen om kennis te maken met s.v. Rijssen. Onder het genot van een hapje en drankje zal voorzitter van s.v. Rijssen, Wouter Beumer, de vereniging en de nieuwe kleding aan u presenteren.

Tijdens deze avond zal het hoofdsponsorcontract getekend worden. Uiteraard zullen de mogelijkheden met betrekking tot sponsoring binnen onze vereniging ruimschoots aan bod komen.

Op woensdag 18 september verwelkomen wij u graag op deze informatieavond bij 't Brodshoes in Rijssen. Aanvang 20:00 uur, inloop is vanaf 19:30 uur.

We verzoeken u om op deze uitnodiging te reageren en kenbaar maken of u aanwezig bent of niet. Tevens horen we graag met hoeveel personen u komt.

graag uw mail naar: sponsor@svrijssen.nl

Mocht u een introducee mee willen nemen is dit zeker mogelijk, bij voorkeur uit het
bedrijfsleven.

We zien u graag op 18 september om u met trots s.v. Rijssen te mogen presenteren.

Met vriendelijke groet,
namens Sponsorcommissie s.v. Rijssen