Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

Sportmedische begeleiding

Sportmedische begeleiding


Fysio Bewust
Fysio Bewust (Leon Kamphuis & Renee Struik) is het aanspreekpunt voor de sportmedische begeleiding binnen s.v. Rijssen. Ook voor alle jeugdspelers! Bij blessureleed, beginnende ongemakken, of voor vragen en/of advies kunt u terecht bij Fysio Bewust.
 

Iedere dinsdag- en donderdagavond van (in principe) 18:30 – 19:00 uur is er een gratis s.v. Rijssen (in)loopspreekuur in de praktijk van Fysio Bewust ter beoordeling en eventueel een korte behandeling van de sportblessure. Woensdags is er van 18:30 uur tot 19:00 uur een gratis spreekuur voor allerlei klachten (ook als ze niet voetbal-gerelateerd zijn).

 

Zaterdagochtend is Renee of Leon aanwezig bij s.v. Rijssen een uur vóór aanvang van de wedstrijdbespreking bij wedstrijden van s.v. Rijssen 1 (dus niet elke zaterdag). In praktijk zal dit tussen 11:30 uur en 13:00 uur zijn. Mocht je gebruik willen maken van de expertise van Leon en Renee op de zaterdag, neem dan contact op met Fysio Bewust. Spelers van het eerste elftal genieten voorrang op zaterdag.

 

Aanmelden?

De praktijk is gevestigd in Sportcentrum USA te Rijssen. Hier vinden de spreekuren op de dinsdag, woensdag en donderdag plaats. Zaterdags zijn wij op locatie bij s.v. Rijssen. Als je gebruik wilt maken van één van de spreekuren, neem dan contact op om dit te plannen

 

 

Vergoeding:
Inloopspreekuur en zaterdagochtend; gratis, maar alleen bij blessures die zijn ontstaan door voetbal. Andere fysieke klachten vallen niet onder het s.v. Rijssen spreekuur en hiervoor dient een regulier consult te worden gepland.

Consult; als je ouder bent dan 18 jaar en aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie dan wordt dit door je verzekering vergoed. Ben je nog geen 18 jaar dan wordt fysiotherapie 9 keer uit de basisverzekering vergoed (niet ten koste van het eigen risico) en vaak kan er nog een extra 9 consulten worden aangevraagd bij de zorgverzekeraar.

Locatie: Fahrenheitstraat 3
Tel: 06 401 304 42 (Leon) of 06 233 966 14 (Renee)

info@fysiobewust.nl

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen