Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

Sportmedisch begeleiding

Sportmedisch begeleiding

Tijdens het seizoen 2012-2021 zal de sportmedische begeleiding verzorgd worden door fysiotherapeut  Leon Kamphuis 
 

Fysio Bewust
Fysio Bewust (Leon Kamphuis) is het aanspreekpunt voor de sportmedische begeleiding binnen s.v. Rijssen. Ook voor alle jeugdspelers. Als je een (beginnende) blessure ervaart dan is het belangrijk hier niet te lang mee rond te blijven lopen. Een kleine blessure kan namelijk leiden tot een vervelende en langdurige blessure.

Leon Kamphuis is sinds 2007 afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds 2013 afgestudeerd als musculoskeletaal therapeut (combinatie opleiding van sportfysiotherapie en manuele therapie). Bij blessureleed, beginnende ongemakken, of voor vragen en/of advies kunt u terecht bij Fysio Bewust.

Iedere donderdagavond van 19:00 – 19:30 uur is er een gratis inloopspreekuur bij Fysio Bewust. Tijdens het spreekuur wordt een analyse gemaakt van de blessure. Ook is er tijd voor een korte behandeling en advies wanneer de blessure mee lijkt te vallen. Als blijkt dat de blessure aanzienlijk is, dan is het advies om hiervoor een afspraak te maken voor een consult fysiotherapie.

 

Vergoeding:
Inloopspreekuren; gratis
Consult; Als je ouder bent dan 18 jaar en aanvullend verzekerd voor fysiotherapie dan wordt dit door je verzekering vergoed. Ben je nog geen 18 jaar dan wordt fysiotherapie 18 keer uit de basisverzekering vergoed (niet ten koste van het eigen risico)

Aanmelden?
Als je gebruik wilt maken van één van de spreekuren, dan is het aan te raden dit van tevoren telefonisch te melden bij Leon Kamphuis voor de donderdagen en bij Inge voor de dinsdagavond en zaterdag.

Fysio Bewust (gevestigd in USA Sport)

Fahrenheitstraat 3

7461 JA Rijssen

 

Leon Kamphuis                                                          Inge ten Brinke

Tel: 06 401 304 42                                              inge_tenbrinke@hotmail.com

info@fysiobewust.nl

www.fysiobewust.nl

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen