“Everybody needs öliebol’n”

Gepubliceerd op: dinsdag 8 december 2020
Sinds een aantal jaren bakken wij zelf de oliebollen en appelbeignets. Dit jaar zal dit helaas niet doorgaan i.v.m. de omstandigheden. Wel hebben wij weer een samenwerking gevonden met Bakker Tijink. Deze bakker zal ook dit jaar weer zijn heerlijke oliebollen voor ons en onze leden gaan bakken. Reden genoeg dus om ze nu te bestellen via onderstaand opgave formulier.

Bestellen:

Vul onderstaand formulier in (naam, telefoonnummer en mailadres zijn verplicht), geef aan welke en hoeveel oliebollen je wil bestellen (keuze uit naturel, gevuld met krenten/rozijnen of een mix hiervan) en verzend je gegevens.

Na bestelling zal je een betaalverzoek ontvangen (Tikkie op je 06-nummer of via je mailadres). Tevens ontvangt u een bevestigingsmail. Deze kan in uw “SPAM” terecht komen!

Bestellen kan t/m 27 december a.s.!  (vol = vol dus bestel op tijd).

Kosten:

Ook dit jaar kosten de oliebollen weer 14 voor €10,-, naturel of gevuld. Een mix van 7 naturel en 7 gevuld kosten ook € 10,-

Steun de club:

Bestel je oliebollen, dan steun je automatisch de club! Het mag geen nieuws voor u zijn dat we in rare tijden leven en voor ons als vereniging is dit niet anders! In deze ”moeilijke” periode, zonder kantine inkomsten en een bouw van een nieuw Sportpark, wat de nodige kosten met zich voort brengt, kunnen wij elke Euro goed gebruiken. Bestel daarom nu nog je oliebollen voor jezelf, je familie, je buren of bekenden want: Everybody needs öliebol’n toch?

Afhalen van de bestellingen:

De bestelde en betaalde oliebollen kunt u afhalen op woensdag 30 december vanaf ca 14:00 uur t/m ca 17:00 uur aan de Elsmaten 1 te Rijssen (Huidige clubgebouw van s.v. Rijssen). Noteer dit alvast in uw agenda! Kantine e.d. blijft gesloten voor andere activiteit dan het ophalen, gezien de situatie. Wij hopen dat dit volgend jaar weer anders mag zijn.

Sponsorcommissie s.v. Rijssen

(ps; wij zijn niet verantwoordelijk voor niet opgehaalde bestellingen!!)