Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

s.v. Rijssen wint van Sportclub Lochem

Gepubliceerd op: woensdag 7 juli 2021
Afgelopen zaterdag 3 juli was de laatste oefenpot van de nieuwe selectie voor de zomervakantie. Sportclub Lochem (zondag 3e klasse) kwam op bezoek en had mooi weer meegenomen. De gasten schoten uit de startblokken, maar met rust stonden we 3-2 voor. Na rust kwam de winst niet meer in gevaar, de eindstand werd 5-3 voor de Rijssenaren.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Sportclub Lochem kwam na twee minuten op 0-1, maar slechts twee minuten later stond de 1-1 al op het scorebord. Een lange bal van doelman Tim Paalman bereikte de snelle Yilber Haverslag en via een lobje met zijn linkerbeen scoorde hij de gelijkmaker. Na ruim een halfuur een prima actie en steekpass van rechtsback Kelton Lohuis, hij bracht Mark Breukink in stelling en die maakte beheerst de 2-1. Slechts vijf minuten later stond het 2-2, de bezoekers maakten een mooie uitgespeelde goal. Vlak voor rust stoomde linksback Bram Lier op, hij bediende Mark Breukink en die was niet zelfzuchtig. Waar hij zelf kon schieten legde hij de bal breed op aanvaller Wilco Hoevink en die schoot s.v. Rijssen op 3-2.

Na rust veel nieuwe spelers aan beide kanten, in totaal gebruikte trainer Gerald Willems 19 spelers aan Rijssense zijde. Eén van de nieuwelingen na de thee was Tijs Theijink, hij scoorde de 4-2 na 66 minuten. Een prachtig schot vanaf randje zestien over de keeper heen, waarbij even daarvoor al een grote kans kreeg en deze helaas niet kon binnenwerken. Lochem kwam een kleine tien minuten voor tijd met de aansluitingstreffer, maar het slotakkoord was voor Johan van de Kraan. Als linkspoot schoot hij de bal vanaf de rechterkant in de verre kruising, de mooiste treffer van die middag en bracht hiermee de einduitslag op 5-3.

Een prima resultaat tegen een sterke tegenstander die niet op volle sterkte was, maar bij ons kreeg ook iedereen 45 minuten speeltijd en ontbraken er nog enkele spelers. Voor nu is het zomerstop, we hervatten de training op maandag 9 augustus. Voor het programma van de complete voorbereiding ga naar https://www.svrijssen.nl/nieuws/172/oefenprogramma-s-v-rijssen-1


Fijne vakantie en tot snel!

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen