Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

Sportmedische begeleiding

Gepubliceerd op: dinsdag 20 juli 2021
Sinds s.v. Rijssen het levenslicht zag (voetbalseizoen 2019-2020) is de sportmedische begeleiding in handen van Leon Kamphuis van Fysio Bewust uit Rijssen.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Fysio Bewust
Fysio Bewust (Leon Kamphuis) is het aanspreekpunt voor de sportmedische begeleiding binnen s.v. Rijssen, voor alle spelende leden. Als je een (beginnende) blessure ervaart dan is het belangrijk hier niet te lang mee rond te blijven lopen. Een kleine blessure kan namelijk leiden tot een vervelende en langdurige blessure.


Leon Kamphuis is sinds 2007 afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds 2013 afgestudeerd als musculoskeletaal therapeut (combinatie opleiding van sportfysiotherapie en manuele therapie). Bij blessureleed, beginnende ongemakken, of voor vragen en/of advies kunt u terecht bij Fysio Bewust.

Iedere dinsdag- en donderdagavond van 19:00 – 19:30 uur is er een gratis inloopspreekuur (wel altijd een afspraak maken van tevoren) ter beoordeling en eventueel een korte behandeling van de sportblessure. Zaterdagochtend is er mogelijkheid om fysiotherapeutische ondersteuning van Leon te krijgen ter voorbereiding op een wedstrijd. Neem hiervoor van tevoren contact met hem op en maak een afspraak!

Vergoeding:
Inloopspreekuur en zaterdagochtend; gratis, maar alleen bij blessures die zijn ontstaan door voetbal. Andere fysieke klachten vallen niet onder het s.v. Rijssen spreekuur en hiervoor dient een regulier consult te worden gepland.

 

Consult; Als je ouder bent dan 18 jaar en aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie dan wordt dit door je verzekering vergoed. Ben je nog geen 18 jaar dan wordt fysiotherapie 9 keer uit de basisverzekering vergoed (niet ten koste van het eigen risico) en vaak kan er nog een extra 9 consulten worden aangevraagd bij de zorgverzekeraar.
 

Aanmelden?
De praktijk is gevestigd in Sportcentrum USA te Rijssen. Als je gebruik wilt maken van één van de spreekuren, neem dan contact op met Leon om dit te plannen.

 

Fysio Bewust
Fahrenheitstraat 3 Rijssen (sportcentrum USA)

Leon Kamphuis telefoonnummer: 06 401 304 42

info@fysiobewust.nl

www.fysiobewust.nl

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen