Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

Gelijkspel tegen AVC Heracles

Gepubliceerd op: maandag 4 oktober 2021
Afgelopen zaterdag kwam s.v. Rijssen in Almelo niet voorbij AVC Heracles. Na 90 minuten en wat blessuretijd stond er 2-2 op het scorebord. Yilber Haverslag (foto) zette s.v. Rijssen op een 1-0 voorsprong middels een precieze volley in de verre hoek.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

AVC Heracles liet vooral de club uit het Opbroek het spel maken. Maar door onnauwkeurigheden in de opbouw strandden de aanvallen in een vroegtijdig stadium. Het was dan ook AVC Heracles dat het meest dreigend was in het eerste half uur. Toch was het s.v. Rijssen dat met de 1-0 aan de haal ging. Na een snel genomen vrije trap was het Mark Breukink die de bal hoog voorgaf op Yilber Haverslag, deze wist de bal goed te plaatsen in de verre hoek. Vlak voor rust kwam AVC Heracles met een antwoord. Na slecht uitverdedigen van s.v. Rijssen schoot AVC Heracles de bal strak in het doel.

In de tweede helft was er sprake van een gelijk opgaand speelbeeld. Pas in de 81e minuut scoorde AVC Heracles de 2-1 door een beauty van een treffer. Een middenvelder van de ploeg uit Almelo draaide goed weg bij zijn directe tegenstander waarna hij met buitenkantje rechts de bal prachtig voorbij doelman Tim Paalman krulde. Kort daarna zette Tijs Blokhorst het team van Gerald Willems op gelijke hoogte na een goede voorzet van Kelton Lohuis. Al met al een terechte remise, daar waar beide partijen het nalieten om een aantal grote kansen te verzilveren.

Volgende week speelt s.v. Rijssen om 14:30 uur thuis tegen BZSV de blauwwitters uit Borne.