Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

s.v. Rijssen niet langs koploper

Gepubliceerd op: maandag 18 oktober 2021
Afgelopen zaterdag wist s.v. Rijssen niet te winnen van koploper Achilles’12 uit Hengelo. De uitwedstrijd eindigde in een 3-2 eindstand na een weerzinwekkende tweede helft. Jesse Embsen (foto) scoorde de 1-2 middels een prachtige kopbal.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

De eerste helft was een helft waar beide ploegen niet te veel speelruimte durfden weg te geven. Beide partijen hielden het veld compact en probeerden te profiteren van foutjes in de opbouw van de tegenpartij. De club uit het Opbroek wist zo nu en dan gevaar te stichten middels een lange cross-bal maar tot echte kansen kwam het niet. De ruststand was dan ook 0-0.

De tweede helft waren 45 minuten van een heel ander kaliber. Het was Achilles’12 die na een goed aangesneden voorzet uit een snel genomen vrije trap op 1-0 wist te komen. Kort daarna reageerde de ploeg uit Rijssen met een zogenoemde aanval uit het boekje. Na een tweetal opbouwende driehoekjes werd Mark Breukink vrijgespeeld op het middenveld. Hij zette Tijs Blokhorst oog in oog met doelman van Achilles’12. Tijs Blokhorst bleef ijzig kalm en plaatste de bal met het linkerbeen tegen de touwen. Tien minuten later was het Frank Averesch die met een indraaiende vrije trap het hoofd van Jesse Embsen vond. Jesse Embsen wist de bal prachtig naar de hoek te sturen en kopte s.v. Rijssen naar een 1-2 voorsprong. 

De periode erna wees s.v. Rijssen de voetballende oplossing de deur en liet het zich verleiden tot de lange bal. Dit kwam s.v. Rijssen duur te staan toen in de 80e minuut de 2-2 viel uit een kopbal van de spits van Achilles’12. De gifbeker was echter nog niet leeg, want in de slotfase werd het ook nog 3-2. Een lange bal van Achilles’12 viel wat ongelukkig tussen de verdedigers en de keeper waarna een Achilles’12 aanvaller de bal per abuis zo in het doel van doelman Tim Paalman loopt. Zo eindigde de wedstrijd in een 3-2 verlies.  

Volgende week maakt het elftal van Gerald Willems zich op voor een thuiswedstrijd tegen ATC’65. De teams zullen om 14:30 aan de aftrap verschijnen.

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen