s.v. Rijssen overtuigend langs MVV’69

Gepubliceerd op: maandag 1 november 2021
s.v. Rijssen was met een 4-0 eindstand een maat te groot voor MVV’69 uit Marle. De thuisclub domineerde de hele wedstrijd en wisten op voetballende wijze de weg naar het doel van de tegenstander te vinden. Dit resulteerde in een 4-tal prachtige treffers. Foto: Mark van Pijkeren maakte het tweede doelpunt. Een prachtig afstandsschot belande met een enorme zwabber in de kruising.

Ondanks de barre weersomstandigheden waren er toch een flink aantal supporters te vinden op het sportpark. Deze supporters hoefden niet lang te wachten op vermaak aangezien s.v. Rijssen in de 2e minuut al op een 1-0 voorsprong kwam. Yilber Haverslag stak Tijs Blokhorst weg en laatstgenoemde schoof de bal voorbij de MVV’69 goalie. De resterende eerste helft werd volledig gedomineerd door s.v. Rijssen, maar het elftal wist ondanks een handvol kansen niet te komen tot nog een doelpunt.

Vlak na rust was het wel weer direct raak. Mark van Pijkeren was in de ploeg gekomen voor Tijs Theijink en bedacht zich geen moment toen hij op zo’n 25 meter van de goal liep. Hij haalde uit en de bal verdween met afdraaiende zwabber strak in de kruising van het doel. Pas in de 75e minuut werd het 3-0 nadat een schot van Yilber Haverslag via de doelverdediger in de rebound voor de voeten kwam van Sil Zwoferink. Uiteindelijk werd het ook nog 4-0 toen een voorzet van Mark Breukink voor de voeten belande van Wilco Hoevink. Met een wippertje langs de keeper bekroonde hij de welverdiende overwinning van de thuisploeg.

Volgende week speelt het elftal van Gerald Willems tegen SVV’56 in Sibculo om 15:00 uur.