Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

Björn Hodes trainer s.v. Rijssen

Gepubliceerd op: maandag 17 januari 2022
Björn Hodes is komend seizoen de hoofdtrainer van s.v. Rijssen, de opvolger van Gerald Willems. Op dit moment traint Björn zaterdag tweedeklasser PH uit Almelo, waar hij heeft aangegeven aan het einde van zijn derde seizoen te gaan stoppen.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Na diverse jeugdteams getraind te hebben was de eerste klus van Björn als hoofdtrainer bij Enter Vooruit (2e klasse), in zijn derde seizoen werd hij kampioen. Vervolgens was hij een jaar trainer bij ASC'62 in Dalfsen en zit Björn nu in zijn derde seizoen bij PH, met beide clubs was hij actief in de zaterdag tweede klasse oost.

Afgelopen vrijdag hadden we voor het eerst contact en 's avonds vond het eerste gesprek al plaats. Van beide kanten was het snel duidelijk dat de visie van trainer past bij die van s.v. Rijssen.
Björn was enthousiast over de mogelijkheden die aanwezig zijn om met het team maximaal te kunnen presteren.

Zaterdags was het vervolggesprek met ook een aantal spelers. In alle openheid zijn de mogelijkheden, verbeteringen en uitdagingen gedeeld en besproken. Het gesprek bevestigde het goede gevoel van beide kanten, dat er een mooie uitdaging ligt en de voorwaarden aanwezig zijn om met elkaar vervolgstappen te kunnen gaan zetten.

Maandagavond is er een afrondend gesprek geweest en zijn we tot overeenstemming gekomen. Wij heten Björn welkom bij s.v. Rijssen en hopen op een prachtige tijd samen.

Bestuur en technische commissie s.v. Rijssen

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen