Bedrijfsvoetbal Rijssen 2022

Dit jaar wordt er nadat 2019 de laatste keer was, weer Bedrijfsvoetbal Rijssen georganiseerd, editie 2022! Er is plek voor 32 teams, de teams van 2019 kunnen zich tot 21 april aanmelden. Op de reservelijst staan al tien (!) bedrijven die graag mee willen doen.

Elk team komt vijf avonden in actie, met als afsluiter de eindavond op vrijdag 1 juli. Van 19:00 - 21:00 uur spelen de teams tweemaal een wedstrijd van 25 minuten met daartussen een wedstrijd rust. De speelavonden staan hieronder:

Prestatie & Bedrijfsteams:
Dinsdag 7 juni
Woensdag 15 juni
Maandag 20 juni
Dinsdag 28 juni
Vrijdag 1 juli (FINALE AVOND & GROOT FEEST)

Recreatie:
Woensdag 8 juni
Maandag 13 juni
Woensdag 22 juni
Maandag 27 juni
Vrijdag 1 juli (FINALE AVOND & GROOT FEEST)

Ons reglement is hier te downloaden.

De loting zal dinsdag 24 mei om 19:00 uur plaats vinden in de kantine van s.v. Rijssen. Wij hebben er veel zin in en hopelijk zien wij jullie allemaal snel bij s.v. Rijssen!

Met vriendelijke groet,

Berjan de Wilde, Bernardo Mulder, Maarten Janssen, Johanna Holstege, Joost Nollen, Lisa Steenberg, Eline Brinks, Jordy van de Maat en Mark Lohuis (organisatie Bedrijfsvoetbal Rijssen 2022)