Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

s.v. Rijssen verliest in slotfase van Juventa’12

Gepubliceerd op: zondag 18 september 2022
Zaterdagmiddag werd het eerste officiële verliesduel voor s.v. Rijssen een feit. Het verloor met 2-1 uit bij Juventa’12 in Wierden. Dat betekent voor s.v. Rijssen het einde van het bekeravontuur. Foto: René Koezen schoot fraai de 0-1 binnen
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

s.v. Rijssen miste een aantal spelers door blessures, afwezigheid en schorsingen. Zo kampen Sil Zwoferink, Nevin ter Steege en Tijs Blokhorst op dit moment met een blessure. Zo zit Niek Averesch nog een resterende schorsing van voorgaand seizoen uit en waren Jesse Embsen en Wilco Hoevink afwezig.

s.v. Rijssen begon ondanks dit gemis zeer sterk aan het duel en domineerde de wedstrijd. Het wist al vroeg de opbouw van Juventa’12 te verstoren. Het was ook s.v. Rijssen dat op verdiende voorsprong kwam. Mark Breukink veroverde de bal op het middenveld en wist René Koezen te bereiken. Hij bedacht zich geen moment en schoot van circa 20 meter de bal tegendraads in de benedenhoek. Niet veel later kreeg Mike Jansen nog een opgelegde kans maar hij wist de kans niet te benutten.  s.v. Rijssen deed zichzelf te kort door de wedstrijd niet in de eerste helft te beslissen en slechts met een 0-1 voorsprong de rust in te gaan. 

 

De tweede helft kende een compleet ander spelbeeld. Juventa’12 kreeg grip op s.v. Rijssen en benutte vaker de ruimte achter de defensie van de Rijssenaren. Na een aantal pogingen was het na tien minuten een poging met succes. De linksbuiten kwam met wat geluk aan zijn zijde voor de goal van Tim Paalman en schoot de bal binnen. Daarna werd het vooral tegenhouden voor s.v. Rijssen. Een aantal spelers moesten noodgedwongen het veld verlaten in verband met blessures. Zo verlieten Hidde Smits, Jesse Beltman, Bram lier en Mike Jansen vroegtijdig het veld. Voor hen in het veld kwamen Mathijs Boezerooij, Johan van der Kraan, Mitchel Brugts en Rick Bruggink. Alle invallers zwoegden hard en voerden goed hun taak uit maar dit was helaas tevergeefs. In de 93e minuut werd een gevaarlijk afstandsschot in de rebound alsnog binnen gewerkt door Juventa’12 hetgeen in een eerste officieel verlies voor s.v. Rijssen resulteerde. 

 

s.v. Rijssen moest winnen om door te bekeren. Dit is helaas niet gelukt. Volgende week kan de ploeg van Björn Hodes zich om 16:30 revancheren in de uitwedstrijd tegen Mariënheem. 

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen