Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

s.v. Rijssen verslaat B.Z.S.V. de Blauwwitters

Gepubliceerd op: zondag 2 oktober 2022
s.v. Rijssen was in eigen huis de Blauwwitters met 3-2 te sterk af. Bij rust was de tussenstand 2-0 en leek het niet meer spannend te gaan worden. Toch maakte B.Z.S.V. de aansluitingstreffer waardoor de slotfase toch nog spannend werd. Foto: Frank Averesch was goed voor de openingstreffer.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Daar waar plensbuien werden afgewisseld met zomerse zonnestralen ging de wedstrijd van start in het Opbroek. De eerste helft was net zo wisselvallig als de weersomstandigheden. De Blauwwitters probeerden vooral tegen te houden en s.v. Rijssen wist af en toe met leuke combinaties tot een doelpoging te komen. Pas in de 20e minuut slaagde s.v. Rijssen erin om een doelpunt te maken. Frank Averesch slingerde van 25 meter bal in het strafschopgebied. Geholpen door een windvlaag en door een foutieve inschatting van de doelman verdween de bal abrupt in het doelnet. In de 35e minuut verdubbelde Mike Jansen de score. Een verre uittrap van doelman Tim Paalman arriveerde bij spits Mike Jansen die een een-tweetje opzette met Wilco Hoevink en daarna beheerst de hoek uit zocht. Beide ploegen konden gaan rusten met een 2-0 tussenstand.

De wedstrijd leek gespeeld daar waar de ploeg uit Borne weinig kansen bij elkaar wist te spelen. Toch slaagden de Blauwwitters erin om de achterstand te verkleinen. Daar waar s.v. Rijssen er niet in slaagde de kansen te benutten deden de Blauwwitters dat wel. Een snelle counter resulteerde in de aansluitingstreffer in minuut 77. Niet veel later werd de voorsprong al snel weer verdubbeld toen middenvelder Mark Breukink een voorzet van buitenspeler Wilco Hoevink bij de tweede paal kon binnenglijden. Lang kon s.v. Rijssen niet genieten van deze verdubbelde voorsprong. Nota bene een minuut later werd een lange bal goed doorgekopt door de spits van B.Z.S.V. waarna de bal voor het intikken lag voor een diepgaande middenvelder. Zo werd het toch nog spannend in de slotfase met een 3-2 voorsprong op het scorebord. Tot echte kansen wist B.Z.S.V. echter niet meer te komen voor het eindsignaal.

Volgende week spelen de Rijssenaren een uitwedstrijd bij M.V.V. ‘69 in Marle om 14:30 uur.