Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

s.v. Rijssen vergeet haarzelf te belonen bij V.V. Westerhaar

Gepubliceerd op: zondag 13 november 2022
s.v. Rijssen verloor na een zenuwslopende middag met 1-0 uit bij V.V. Westerhaar. De ploeg uit Rijssen had plenty mogelijkheden om een doelpunt te maken maar liet dat na. Als je de doelpunten zelf niet maakt dan maakt de tegenstander ze wel zo bleek ook ditmaal het geval. Pas in de 90e minuut maakte de ploeg uit Westerhaar de 1-0. Foto: Jesse Beltman speelde een puike wedstrijd en domineerde het middenveld.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

s.v. Rijssen begon goed aan de wedstrijd en maakte het spel in de eerste helft. Met de wingbacks Nevin Ter Steege en Bram Lier hoog op wist de ploeg uit Rijssen regelmatig tot gevaar te komen. Zo was het in de eerste helft Wilco Hoevink die uit de tweede linie meermaals het doel zocht. Ook aanvallers Mike Jansen en René Koezen hadden meerdere doelpogingen maar het was telkens de doelman uit Westerhaar die een sta in de weg vormde voor het offensief van s.v. Rijssen. Ook aan de andere kant dook zo nu en dan een aanvaller op voor het doel van Tim Paalman. Tot echte gevaarlijke doelpogingen kwam het echter niet. Zo gingen beide clubs zonder een doelpunt de rust in. 

In de tweede helft volgde een andere tactiek van s.v. Rijssen. De Rijssenaren lieten de thuisploeg verder komen en zette pas druk van eigen helft. Ook deze tactiek leverde weer zat kansen op. In de 60e minuut werd Mike Jansen naar beneden getrokken in het zestien meter gebied. De arbiter wees naar de stip. Het ultieme moment om van die ongewenste nul op het scorebord af te komen zou je zeggen. Helaas trof René Koezen met zijn inzet vanaf elf meter de buitenkant van de paal. Een doelpunt maken voor s.v. Rijssen leek een onbegonnen zaak deze zaterdag want ook daarna gingen doelpogingen van opnieuw Mike Jansen en Wilco Hoevink er niet in. Totdat aan de andere kante routine spits Gert Dogger opdook en als een duveltje in een doosje de 1-0 binnen legde. Dit gebeurde nota bene in de 90e minuut. Daarmee leken drie punten voor de thuisploeg verzekerd. Toch kwam s.v. Rijssen vlak in de blessuretijd nog heel dicht bij de gelijkmaker via Kelton Lohuis maar zijn inzet ging vlak langs de verkeerde kant van de paal. 

Al met al een zure nederlaag voor het elftal van Björn Hodes. Volgende week neemt s.v. Rijssen het op tegen Daarle. De wedstrijd zal starten om 14:30 uur op sportpark ‘t Opbroek. 

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen