Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

s.v. Rijssen speelt gelijk tegen V. Voorwaarts

Gepubliceerd op: zondag 8 oktober 2023
In de derde competitiewedstrijd van het seizoen stonden V. Voorwaarts en s.v. Rijssen tegenover elkaar. De aftrap vond plaats om 14:30 uur, met beide teams die vastberaden waren om hun puntentotaal na twee eerdere wedstrijden te verhogen. Foto: Jesse Embsen stond verdedigend meermaals goed zijn mannetje.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

De wedstrijd begon intens, en al snel kwam s.v. Rijssen op voorsprong. Jakub Kucab ontsnapte aan de defensie en schoot in eerste instantie op de doelman maar wist om alle rust de rebound binnen te werken. 0-1 voor de Rijssenaren. Vervolgens was er aan de andere zijde een gevaarlijke vrije trap. Deze eindigde echter op de lat, wat een opluchting betekende voor s.v. Rijssen. De ploeg van Björn Hodes hield het veld klein en liet V. Voorwaarts komen dat dringend naar een opening zocht maar deze niet wist te vinden. In de tegenstoot was het vlak voor rust zelfs bijna Mark Breukink die de Rijssenaren op 2-0 voorsprong zette. Helaas werd zijn inzet gekeerd door de doelman van Voorwaarts. De ruststand was dan ook was 0-1 in het voordeel van s.v. Rijssen.

Ondanks de voorsprong bleef de wedstrijd ook in de tweede helft gelijk opgaand, met beide teams die kansen creëerden. Het spel werd intenser, en de thuisploeg begon zo nu en dan voor het doel van Daan Zwoferink op te duiken maar tot echt gevaar leidde het niet. Totdat de bal plots hoog in werd gebracht door de rechtsbak van Voorwaarts. De wind kwam er onder en de bal ging aan alles en iedereen voorbij en waaide zo onvoorstelbaar over doelman Daan Zwoferink. Het was 1-1 maar het tij keerde zich tegen V. Voorwaarts toen een van hun centrale verdedigers een rode kaart ontving na herhaaldelijk praten tegen de scheidsrechter. Dit gaf s.v. Rijssen een morele boost om de winnende te scoren maar ondanks twee goede kansen voor Jakub Kucab slaagde de uitploeg er niet in om de 3 punten naar huis te halen. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.

Volgende week zaterdag staat s.v. Rijssen voor een belangrijke test, aangezien ze om 14:30 uur thuis spelen tegen VV DES, een team dat momenteel twee punten boven hen staat in het klassement, met 6 punten uit 3 wedstrijden. De fans kunnen zich opmaken voor nog een spannende wedstrijd in het vooruitzicht.