Oliebollen bakken

Wanneer: maandag 30 december 2019

Maandag 30 december worden er weer oliebollen en appelbeignets gebakken aan de Stokmansveldweg voor de s.v.Rijssen.

Dit jaar komen de Naturel en Gevulde oliebollen van Bakkerij Tijink uit Rijssen.

De Hartige oliebollen (gevuld met ham,kaas,ui) en de overheerlijke Appelbeignets, worden deze dag wel weer zelf gebakken.

Steun je/de club en bestel tijdig je lekkernijen. Bestellen kan t/m zaterdag 21 december.

Binnen in de kantine hangt een bestellijst, noteer hier wat je wenst en naam en telefoonnummer. Ophalen kan dan op maandag 30 december van 14.00 tot ca17.00 uur

De kantine is dan ook open om samen nog wat gezellig te borrelen.

Binnen liggen ook losse bestelformulieren die je mee kan nemen voor je familie, vrienden , buren , naasten of wat dan ook.

Kortom bestel ze snel (op=op) en kom maandag 30 december gezellig langs.

ps Betalingen dienen vooruit te geschieden (Reinier Strokap of andere Sponsorcommissie leden)