Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

s.v. Rijssen vergeet te scoren tegen GFC

Gepubliceerd op: zondag 20 september 2020
Na een prima voorbereiding stond tegen GFC de competitiestart op het programma. De bezoekers uit Goor zijn titelkandidaat, maar daar was in Rijssen weinig van te zien. De Rijssenaren vergaten te scoren ondanks vele grote kansen. GFC kreeg ook enkele kansen, maar s.v. Rijssen kreeg meerdere en groter kansen. Een 0-0 waar vooraf voor getekend zou zijn, achteraf deden we onszelf tekort.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Het begin was voor s.v. Rijssen en Hulusi Yilmaz was de eerste die alleen op de doelman van GFC mocht afgaan, door een prima redding leverde dit slechts een corner op. De bezoekers zakten voornamelijk in, speelden 4-4-2 en probeerden via lange ballen de snelle en sterke spitsen te bereiken. De ploeg uit Goor kreeg twee kansen van buiten de zestien meter, maar de Rijssenaren nog een aantal kansen meer. Gescoord werd er niet, ondanks een licht overwicht voor de thuisploeg.

Na rust kreeg spits Tijs Blokhorst de kans op 1-0, maar ook hij mistte oog in oog met de keeper. GFC kwam er lange tijd niet aan te pas, maar kregen wederom twee kansen waarbij één poging niet heel ver naast hobbelde. De thuisploeg vergat te scoren, maar liefst vier grote kansen vlak voor het doel werden gemist. Eenmaal hielp de paal, daarnaast pakte de keeper enkele keren knap de bal voordat deze in het doel zou gaan. Er was maar één ploeg die had moeten winnen, maar helaas gebeurd dit niet en eindigde de wedstrijd zoals deze begon.

Een punt tegen een titelkandidaat, waar we vorig seizoen nog tweemaal dik van verloren, biedt hoop voor de toekomst. Het publiek zag een fris en fanatiek elftal die streed voor elke meter en de nodige kansen creëerde. Achterin stond het prima en er werden weinig kansen wegegeven. Komende zaterdag spelen we om 15:00 uur bij RDC in Deventer, deze ploeg verloor haar eerste pot met 4-0 bij Gorssel. Wees welkom om ons aan te moedigen!

Opstelling s.v. Rijssen: Krasniqi, Lohuis, Nieuwenhuis, Mensink, Paalman, Jansen (C), Meulman, Bruggink, Hoevink, Blokhorst en Yilmaz.

 

Foto: teamfoto van s.v. Rijssen 1

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen