Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

5-0 winst tegen DVV Go Ahead

Gepubliceerd op: maandag 23 augustus 2021
Afgelopen zaterdag 21 augustus 2021 speelde ons eerste team een oefenpot tegen zondag vijfdeklasser DVV Go Ahead. Vorig seizoen oefenden we ook tegen elkaar in Rijssen ter voorbereiding op de start van de competitie, toen werd het 3-3. Ditmaal zagen we een ander spelbeeld, na een 4-0 ruststand wonnen de Rijssenaren met 5-0. Spits Tijs Blokhorst (zie foto) opende de score).
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Binnen drie minuten opende Tijs Blokhorst de score, na misschien wel de mooiste aanval van de wedstrijd. Over links zette Bram Lier de bal voor en de spits rondde koelbloedig af. Vijf minuten later kon Mark Breukink alleen op de keeper af, net als de oefenpot tegen Sportclub Lochem was hij niet zelfzuchtig, en legde de bal klaar voor Tijs Thijink die de 2-0 binnenschoof. In de twaalfde minuut legde Tijs Blokhorst de bal af op centrale verdediger Jesse Embsen en die maakte de 3-0. Hierna waren er wel kansen, maar gescoord werd er pas in de 33e minuut. Mark Breukink dribbelde de zestien binnen en schoot in de korte hoek raak: 4-0 voor s.v. Rijssen.

Na de rust veel wissels aan Rijssense zijde. Frank Averesch had een actie over de rechterkant en werd gevloerd, de verdiende penalty werd binnen gewerkt door Mark van Pijkeren die ook pas na rust binnen de lijnen stond. Ondanks vele kansen werd er niet meer gescoord en boekte s.v. Rijssen een verdiende overwinning.

Komend seizoen hebben we twee prestatieteams, het eerste en tweede op zaterdag. Beide teams trainen gelijktijdig op dinsdag en donderdag om 20:00 uur en hieronder het resterende programma:

- Dinsdag 24-8 om 20:00 uur s.v. Rijssen1 - SV Almelo (oefenwedstrijd)

- Zaterdag 28-8 om 14:30 uur s.v. Rijssen1 - BZSV (oefenwedstrijd)

- Dinsdag 31-8 om 20:00 uur s.v. Rijssen1 - IJsselstreek (oefenwedstrijd)

- Zaterdag 4-9 om 12:00 uur s.v. Rijssen2 - Excelsior'31-6 (1e bekerwedstrijd)

- Zaterdag 4-9 om 14:30 uur s.v. Rijssen1 - Helios (1e bekerwedstrijd)

Dinsdag 7-9 om 20:00 uur VACANT (oefenwedstrijd in Rijssen)

- Zaterdag 11-9 om 12:30 uur Sportclub Rijssen2 - s.v. Rijssen2 (2e bekerwedstrijd)

- Zaterdag 11-9 om 14:30 uur DES - s.v. Rijssen1 (2e bekerwedstrijd)

- Dinsdag 14-9 om 20:00 uur s.v. Rijssen 1 - DES (oefenwedstrijd)

- Zaterdag 18-9 om 14:30 uur SVVN4 - s.v. Rijssen2 (3e bekerwedstrijd)

- Zaterdag 18-9 om 15:30 uur Rigtersbleek - s.v. Rijssen1 (3e bekerwedstrijd)

- Maandag 20-9 om 19:00 uur s.v. Rijssen 1 & 2 – s.v. Rijssen jeugd