Onnodig verlies tegen SV Almelo

Gepubliceerd op: woensdag 25 augustus 2021
Nadat we zaterdag gewonnen hadden van DVV Go Ahead kwam ditmaal zondag vierdeklasser SV Almelo op bezoek bij s.v. Rijssen. Een ploeg die een niveau hoger speelt dan de vorige tegenstander en dit zagen we ook terug op het veld. Na een 2-0 voorsprong verloren de Rijssenaren onnodig met 2-3. Het was gezellig druk, veel teams trainden en veel publiek vond de weg naar het nieuwe hoofdveld.

s.v. Rijssen begon prima en kreeg al enkele kansjes voordat de bal na 10 minuten in het doel vloog. De lat was al geraakt met een schot buiten de zestien, maar Tijs Theijink wist uiteindelijk de bal binnen te schieten. De bezoekers waren de mindere ploeg voor rust en kregen vlak voor de pauze pas hun eerste kans. De Rijssenaren hadden toen al vaker moeten scoren, maar onder andere de dwarsligger lag wederom in de weg. Ruststand: 1-0 voor s.v. Rijssen.

Na rust enkele wijzigingen aan beide zijden. Wederom werd er binnen 10 minuten gescoord, net als de 1-0 maakte de thuisploeg een doelpunt. Uit een corner mikte Yilber Haverslag raak en zodoende stond het na 53 minuten 2-0. Tien minuten later scoorde SV Almelo de aansluitingstreffer uit een corner. Slechts vijf minuten later stond het al 2-3 door prima doelpunten, waarbij de thuisploeg enkele blunders maakte. Totaal onnodig werd de wedstrijd uit handen gegeven en bleken de bezoekers de betere partij te zijn in de tweede helft.

Komende zaterdag komt BZSV uit Borne op bezoek, om 14:30 uur wordt er afgetrapt in Rijssen. Hieronder het programma van beide selectieteams tot en met de start van de competitie:

- Zaterdag 28-8 om 14:30 uur s.v. Rijssen1 - BZSV (oefenwedstrijd)

- Dinsdag 31-8 om 20:00 uur s.v. Rijssen1 - IJsselstreek (oefenwedstrijd)

- Zaterdag 4-9 om 12:00 uur s.v. Rijssen2 - Excelsior'31-6 (1e bekerwedstrijd)

- Zaterdag 4-9 om 14:30 uur s.v. Rijssen1 - Helios (1e bekerwedstrijd)

Dinsdag 7-9 om 20:00 uur VACANT (oefenwedstrijd in Rijssen)

- Zaterdag 11-9 om 12:30 uur Sportclub Rijssen2 - s.v. Rijssen2 (2e bekerwedstrijd)

- Zaterdag 11-9 om 14:30 uur DES - s.v. Rijssen1 (2e bekerwedstrijd)

- Dinsdag 14-9 om 20:00 uur s.v. Rijssen 1 - DES (oefenwedstrijd)

- Zaterdag 18-9 om 14:30 uur SVVN4 - s.v. Rijssen2 (3e bekerwedstrijd)

- Zaterdag 18-9 om 15:30 uur Rigtersbleek - s.v. Rijssen1 (3e bekerwedstrijd)

- Maandag 20-9 om 19:00 uur s.v. Rijssen 1 & 2 – s.v. Rijssen jeugd

- Zaterdag 25-9 om 12:00 uur s.v. Rijssen2 - Kloosterhaar2 (1e competitiewedstrijd)

- Zaterdag 25-9 om 14:30 uur s.v. Rijssen1 - GFC (1e competitiewedstrijd)