6-1 winst tegen BZSV

Gepubliceerd op: zondag 29 augustus 2021
s.v. Rijssen heeft zaterdag thuis met 6-1 van BZSV gewonnen. Met rust stond het 4-1 en beide ploegen hadden vaker kunnen scoren. Kelton Lohuis (foto) scoorde zijn eerste doelpunt van de voorbereiding.

De eerste helft waren de Rijssenaren een maatje te groot voor de bezoekers. Vele kansen werden er gecreëerd. Doelpunten werden gemaakt door Frank Averesch, Tijs Theijink en tweemaal Yilber Haverslag. BZSV scoorde tegen uit een prima uitgespeelde aanval.

Na rust weer veel wissels en bleef het spelbeeld hetzelfde als de eerste helft. Vele kansen aan beide zijden werden gemist, toch werd er nog tweemaal gescoord. Kelton Lohuis benutte een strafschop en Rene Koezen zorgde met 6-1 voor de eindstand.

Komende dinsdag komt IJsselstreek uit Deventer op bezoek, zaterdag 4 september staan de eerste bekerwedstrijden van ons 1e en 2e op het programma.

- Dinsdag 31-8 om 20:00 uur s.v. Rijssen1 - IJsselstreek (oefenwedstrijd)

- Zaterdag 4-9 om 12:00 uur s.v. Rijssen2 - Excelsior'31-6 (1e bekerwedstrijd)

- Zaterdag 4-9 om 14:30 uur s.v. Rijssen1 - Helios (1e bekerwedstrijd)

Dinsdag 7-9 om 20:00 uur VACANT (oefenwedstrijd in Rijssen)

- Zaterdag 11-9 om 12:30 uur Sportclub Rijssen2 - s.v. Rijssen2 (2e bekerwedstrijd)

- Zaterdag 11-9 om 14:30 uur DES - s.v. Rijssen1 (2e bekerwedstrijd)

- Dinsdag 14-9 om 20:00 uur s.v. Rijssen 1 - DES (oefenwedstrijd)

- Zaterdag 18-9 om 14:30 uur SVVN4 - s.v. Rijssen2 (3e bekerwedstrijd)

- Zaterdag 18-9 om 15:30 uur Rigtersbleek - s.v. Rijssen1 (3e bekerwedstrijd)

- Maandag 20-9 om 19:00 uur s.v. Rijssen 1 & 2 – s.v. Rijssen jeugd

- Zaterdag 25-9 om 12:00 uur s.v. Rijssen2 - Kloosterhaar2 (1e competitiewedstrijd)

- Zaterdag 25-9 om 14:30 uur s.v. Rijssen1 - GFC (1e competitiewedstrijd)