3-0 winst tegen IJsselstreek

Gepubliceerd op: woensdag 1 september 2021
s.v. Rijssen heeft dinsdagavond 31 augustus geoefend tegen IJsselstreek uit Deventer, een zondag vierdeklasser. Vanaf het begin waren de Rijssenaren beter en dit resulteerde in een 3-0 ruststand. Dit was tevens de eindstand. Robbin Pluimers (foto) kwam na rust als invaller in het veld. Iets na 20:00 uur werd er afgetrapt in Rijssen. Vanaf het begin was de thuisploeg sterker, de bezoekers moesten in de achteruit. Dit resulteerde na 10 minuten spelen in de 1-0 van Yilber Haverslag, die enkele minuten later ook de 2-0 binnenschoot. De Rijssenaren waren veel beter en na ruim een half uur spelen maakte Tijs Thijink de 3-0.

Iets na 20:00 uur werd er afgetrapt in Rijssen. Vanaf het begin was de thuisploeg sterker, de bezoekers moesten in de achteruit. Dit resulteerde na 10 minuten spelen in de 1-0 van Yilber Haverslag, die enkele minuten later ook de 2-0 binnenschoot. De Rijssenaren waren veel beter en na ruim een half uur spelen maakte Tijs Thijink de 3-0.

Na rust kwamen er enkele wisselspelers in het veld en waren er weer kansen voor s.v. Rijssen. De wedstrijd werd soms wat onvriendelijk en spelers zochten soms de grens op en ging er soms ook overheen. Helaas raakte een speler van de bezoekers geblesseerd na 75 minuten. De scheidsrechter floot voor het einde: 3-0 voor s.v. Rijssen. Jammer dat IJsselstreek de kleedkamer erg vies achter liet, maar dit is ook weer opgelost.

Komende zaterdag 4 september staan de eerste bekerwedstrijden van ons 1e en 2e op het programma, hieronder staat ook het programma tot en met de start van de competitie.

- Zaterdag 4-9 om 12:00 uur s.v. Rijssen2 - Excelsior'31-6 (1e bekerwedstrijd)

- Zaterdag 4-9 om 14:30 uur s.v. Rijssen1 - Helios1 (1e bekerwedstrijd)

Dinsdag 7-9 om 20:00 uur VACANT (oefenwedstrijd in Rijssen)

- Zaterdag 11-9 om 12:30 uur Sportclub Rijssen2 - s.v. Rijssen2 (2e bekerwedstrijd)

- Zaterdag 11-9 om 14:30 uur DES1 - s.v. Rijssen1 (2e bekerwedstrijd)

- Dinsdag 14-9 om 20:00 uur s.v. Rijssen1 - DES1 (oefenwedstrijd)

- Zaterdag 18-9 om 14:30 uur SVVN4 - s.v. Rijssen2 (3e bekerwedstrijd)

- Zaterdag 18-9 om 15:30 uur Rigtersbleek1 - s.v. Rijssen1 (3e bekerwedstrijd)

- Maandag 20-9 om 19:00 uur s.v. Rijssen 1 & 2 – s.v. Rijssen jeugd

- Zaterdag 25-9 om 12:00 uur s.v. Rijssen2 - Kloosterhaar2 (1e competitiewedstrijd)

- Zaterdag 25-9 om 14:30 uur s.v. Rijssen1 - GFC1 (1e competitiewedstrijd)