7 klapper voor s.v. Rijssen

Gepubliceerd op: maandag 11 oktober 2021
Afgelopen zaterdag was s.v. Rijssen een maat te groot voor BZSV de Blauwwitters. De score liep uit tot maar liefst 7-0 in het voordeel van de thuisploeg. Mark Breukink (foto) droeg met 2 doelpunten en 1 assist bij in de ruime overwinning.

s.v. Rijssen had vanaf de eerste minuut het volledige overwicht op haar tegenstander uit Borne. Het was na 12 minuten al raak toen Yilber Haverslag met een prachtige steekpass Mark Breukink alleen voor de keeper zette. Kort daarna was het Frank Averesch die Mark Breukink diep stuurde met een prachtige cross-bal. Hij legde de bal breed op Tijs Theijink en laatstgenoemde plaatste de bal koelbloedig langs de doelman. In de rest van de eerste helft werden er een veelvoud aan grote kansen gecreëerd, maar deze werden niet verzilverd. Hierdoor ging de ploeg van Gerald Willems aan de thee met een ruststand van slechts 2-0.

In de tweede helft was de thuisploeg een stuk effectiever. De score liep uit tot 7-0 door fraaie doelpunten van onder andere Tijs Blokhorst, Mark Breukink en Yilber Haverslag. Tegen het einde van de wedstrijd wist ook de van blessureleed teruggekeerde Mike Jansen zijn doelpunt mee te pikken. Het laatste doelpunt werd gescoord door Bryan Sloof die zich bereid toonde om na een wedstrijd in tweede elftal nog aan te sluiten bij het eerste elftal. Hij bekroonde zijn invalbeurt middels een prachtige kopbal in de verre hoek.

Al met al kan er worden teruggeblikt op een goede wedstrijd waarin s.v. Rijssen creativiteit en inzet heeft getoond. Aankomende week maakt het eerste elftal van s.v. Rijssen zich op voor de uitwedstrijd tegen koploper Achilles’12 uit Hengelo. Aanstaande zaterdag zullen de beide teams elkaar treffen aan de aftrap om 16:30 uur.