Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

Gezocht: trainer 2e elftal s.v. Rijssen

Gepubliceerd op: woensdag 27 juli 2022
s.v. Rijssen zoekt voor komend seizoen (22-23) een enthousiaste en gemotiveerde trainer voor het tweede elftal op zaterdag (reserve 4e klasse). Het liefste iemand die in het bezit van het TC3-diploma is, maar dit is niet noodzakelijk. Trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond, thuiswedstrijden zijn zaterdags om 12:00 uur.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

s.v. Rijssen heeft sinds een jaar een prachtig, nieuw en modern complex waar de randvoorwaarden perfect geregeld zijn. Drie velden (waarvan 1 kunstgrasveld) die allemaal voorzien zijn van boarding, verlichting en een sproei-installatie. Na de zomer hangt er een video-analyse-systeem op ons kunstgrasveld, materialen en kleding zijn komend seizoen allemaal vernieuwd. Op voetbalgebied is de club in opbouw en probeert het zowel met het eerste als tweede elftal jaarlijks stappen omhoog te zetten. In ons JO19-elftal hopen we dat enkele talentvolle spelers na komend seizoen de aansluiting bij het eerste en/of tweede elftal gaan vinden. 

Trainingsavonden zijn gelijktijdig met de eerste selectie, die onder leiding staat van Björn Hodes (hoofdtrainer) en Gerald Zandvoort (assistent-trainer), waar je veel mee in contact zal staan (en van kan leren). Daarnaast hebben we nog een 3e, 4e en 5e seniorenelftal op zaterdag. Ben jij diegene die s.v. Rijssen verder wil opbouwen of heb je nog vragen? Mail dan zo spoedig mogelijk naar tc@svrijssen.nl

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen