SP Haarlo werd met 12-1 verslagen

Gepubliceerd op: zondag 28 augustus 2022
s.v. Rijssen boekte een erg ruime overwinning tegen SP Haarlo. De eerste helft stond het slechts 4-0, de einduitslag was 12-1. Jesse Embsen (foto) scoorde, maar gaat ons helaas een paar maanden verlaten omdat hij gaat reizen.

Vanaf het begin was het krachtsverschil groot. De bezoekers hielden tegen en de Rijssenaren combineerden er op los. Na vijf minuten viel de eerste treffer al en in totaal werd er viermaal gescoord. Diverse kansen werden om zeep geholpen, SP Haarlo mocht blij zijn dat er niet meer goals vielen.

Na rust kwamen er veel nieuwe gezichten binnen de lijnen aan Rijssense zijde. De score liep snel op, helaas werd er ook nog een tegendoelpunt geïncasseerd. Het werd maar liefst 12-1! Doelpunten kwamen van Mike Jansen 4x, Rene Koezen 3x, Jesse Embsen, Niek Averesch, Jesse Beltman, Quinn Linneweever en Mark Breukink.

Dinsdag aanstaande spelen we om 20:00 uur thuis tegen Be Quick Zutphen, wees welkom!