Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

s.v. Rijssen komt niet verder dan een remise in Marle

Gepubliceerd op: zondag 9 oktober 2022
De uitwedstrijd tegen MVV’69 is geëindigd in een 1-1 gelijkspel. De thuisploeg maakte vlak voor het eindsignaal de gelijkmaker. Met dit gelijkspel verspilt de ploeg van Björn Hodes dure punten. Gelukkig voor de Rijssenaren liet koploper Bornerbroek ook punten liggen door eveneens gelijk te spelen. Foto: Kelton Lohuis was de aangever van de 0-1 voorsprong.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

De tactiek van MVV’69 was vanaf aanvang zeer duidelijk. De thuisploeg was voornemens om met elf man in te zakken en de nul te houden. MVV’69 paste deze tactiek met succes toe want de ruststand was 0-0. s.v. Rijssen creëerde zo nu en dan wat mogelijkheden maar tot echte kansen kwam het niet. Het veldspel liet te wensen over waardoor de ploeg er niet in sloeg om grote kansen bij elkaar te spelen. 

De tweede helft moest aanzienlijk beter in balbezit. MVV’69 kwam iets meer van de goal af en er kwam wat ruimte achter de defensie te liggen. Hier maakte s.v. Rijssen dankbaar gebruik van toen Niek Averesch aanvaller Kelton Lohuis in de diepte stuurde. Laatstgenoemde sneed naar binnen en vond Wilco Hoevink. Zijn inzet was raak en eindigde hoog in de rechterbovenhoek. Eindelijk was s.v. Rijssen van die ongewenste nul af. MVV’69 moest nu wel verder van de goal af komen om nog mee te doen voor de punten. De Rijssenaren probeerden de vrijgekomen ruimtes te benutten en slaagde hier met enige regelmaat in. Frank Averesch, die ondertussen van de centrale defensie naar de spitspositie was verhuisd, legde een bal panklaar neer voor Wilco Hoevink. Helaas zag hij zijn inzet een meter naast de doelpaal verdwijnen. Vlak daarna vond Mitchel Brugts de goal maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.  

Net toen de wedstrijd met een 0-1 stand leek te gaan eindigen maakte Marle de gelijkmaker. Een snelle counter werd nota bene ingeleid door onnodig balverlies in de voorhoede van s.v. Rijssen. Binnen 10 tellen viel de bal over de verdediging van s.v. Rijssen en schoof de linksbuiten van Marle de bal in de korte Hoek van doelman Tim Paalman. Vlak na het doelpunt klonk het fluitsignaal van arbiter Frei. 

s.v. Rijssen liet hiermee dure punten liggen uit in Marle.                                                                  Volgende week zaterdag 15 oktober neemt s.v. Rijssen het thuis op tegen Lemele. Het vlaggenschip van s.v. Rijssen speelt dan om 14:30 uur op sportpark ‘t Opbroek.  

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen