Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

s.v. Rijssen JO9-1 KAMPIOEN !!

Gepubliceerd op: zaterdag 10 december 2022
Een ijskoude zaterdagochtend was het decor van de kampioenswedstrijd in en tegen Sc Markelo Jo-9-1.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Van zenuwen waren niks te merken, want het was s.v. Rijssen wat de klok sloeg. Goos en Leon waren binnen 5 minuten al trefzeker voor de gasten. Toch kwam Markelo terug in de wedstrijd door een aansluitingstreffer na een goed opgezette aanval, 1-2 na 10 minuten voetballen.

s.v. Rijssen liet zich niet van de wijs brengen en ging vrolijk door waarmee ze ook begonnen waren, ditmaal was het Angelo die de bal voorzette, en via een tegenstander belande de bal in het doel,1-3. Even later was het opnieuw Angelo die voor de assist zorgde, ditmaal op Leon die voor de 2e keer trefzeker was, 1-4!!

De buit lijkt al binnen, maar het is Markelo die toch stiekem weer terug in de wedstrijd komt en ook scoorde ,2-4. Kortom, de titel is nog niet veilig. De mannen onder leiding van Andries Slagman werden even weer op de plek gezet, en dit resulteerde gelijk in de beslissing van deze wedstrijd. Na een goede assist van Pim was het opnieuw Goos die doel trof,2-5!

Na een goeie actie van Goos zette hij Angelo vrij voor de keeper kon zo de 2-6 aantekenen. Een aanval uit het boekje was de 2-7, ditmaal was het Job die keurig afrondde.

Het verzet van Markelo was gebroken, de score liep uit na achtereenvolgens gescoord te hebben Sem, Hubert, Goos, en Jop naar 2-11!!

Het kampioenschap is binnen, de medailles worden uitgereikt en na de warme douche volgen de versnaperingen in de kantine van ons s.v. !!

Een knappe prestatie van onze jongens, die gedurende het seizoen steeds beter gingen samenspelen en een echt team aan het worden is.