Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

F.C. Twente vrouwen - SV Meppen frauen

Gepubliceerd op: dinsdag 10 januari 2023
Dinsdag 10 januari om 19:30 uur kwamen de 2e en 3e profclub alweer binnen een seizoen langs bij s.v. Rijssen. Nadat de heren van Heracles Almelo de primeur hadden op 2 juli 2022, kwam dit keer de Nederlandse Kampioen van de vrouwen langs. F.C. Twente vrouwen nam het op tegen het Duitse SV Meppen, die op dit moment op de zevende plaats in de 1e Bundesliga (hoogste klasse) staan. Foto- is gemaakt door Albert ten Hove.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

s.v. Rijssen-vrijwilligers Gerjan Nijland en zijn vader Henk, vaste bezoekers van de dames van SV Meppen, hebben ervoor gezorgd dat onze Duitse vrienden bij ons komen oefenen. En niet tegen de minste tegenstander, de landskampioen van Nederland en de huidige koploper: F.C. Twente uit Enschede.

Wij willen alle vrijwilligers van harte bedanken, alles was weer in de puntjes geregeld. Ruim van tevoren was de kantine open, waren de kleedkamers beschikbaar evenals het kunstgrasveld. Koffie, thee, huisgemaakte soep (tomaten, groente en erwten), belegde broodjes (ham en kaas) en frisdrank stonden klaar voor beide damesteams en begeleiding. Vooraf kregen we vele complimenten over de ontvangst en het prachtige complex, iets waar we uitermate trots op zijn!

De wedstrijd begon onder leiding van Ramon Heveling (die de geblesseerde Eric Braamhaar verving) met grensrechters Herman Brinks en Martijn Nijland. Nadat de gezamenlijke teamfoto was gemaakt werd ervoor het startsignaal gefloten. Na een halfuur kwam SV Meppen via een prachtige lob op 0-1 via gastspeelster Milla Punsar. In blessuretijd maakte aanvoerdster Renate Jansen via de onderkant lat de 1-1, wat tevens de ruststand is. Na rust kwamen er veel andere dames in het veld, maar gescoord werd er niet meer.

Via deze weg nogmaals dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt! Als s.v. RIjssen hebben we ons visitekaartje weer afgegeven en hopelijk komen beide damesteams snel weer terug bij ons voor een oefenwedstrijd. Of dat we binnenkort wellicht de 4e profclub kunnen verwelkomen voor een wedstrijd op ons prachtige complex...

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen