Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

Playbackshow 4 februari 2023

Gepubliceerd op: maandag 6 februari 2023
Zaterdag 4 februari 2023 was er de jaarlijkse Playbackshow weer bij s.v. Rijssen. Deze avond waren er 12 optredens waarvan 4 jeugdacts. De jury dit jaar bestond uit: Gerjan Nijland, Judith Meulman, Gerald Zandvoort, Barbet van de Berg en Lilly van Maanen, die Rene Letink verving.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Dat de lat hoog lag was na de 1e act van Meat Loaf wel duidelijk. De jury kreeg de handen vol maar genoot met volle teugen. De zaal zat goed vol en het vermaak was volop aanwezig.

Bij de jeugd ging de 1e prijs naar K3 (Eyke en Goos Schreuder en Lilly Zwienenberg), de 2e naar Jan Biggel (Bas Fiselier) en de 3e prijs naar Andre Hazes met Hazes junior (Alexander en Quinten Pots). De jury besloot om ook plaats vier bij de jeugd met een lekkere prijs te belonen (Lucas Brinks).

Bij de senioren eindigden Bert en Louis op de 1e plek (Kika Strokap & Nanda Nijland), ging de 2e plek naar Tina Turner en David Bowie (Nanda Nijland & Harm Hoevink) en eindigde Kris Kross Amsterdam op de 3e plek (Ulterras 1 van Excelsior).

Al met een al een meer dan geslaagde avond en de organisatie kijkt dan ook terug op een geslaagd feest voor jong en oud. Nadat de winnaars nog een keer hun uitvoering mochten laten zien, bleef het nog lang gezellig in de kantine. Ook willen ze graag de mensen bedanken die hebben geholpen bij het op- en afbouwen, en met het draaien van een bardienst, dus bij deze!

 

Activiteitencommissie s.v. Rijssen

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen