Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

s.v. Rijssen boekt klinkende zege op Mariënheem

Gepubliceerd op: zondag 5 februari 2023
s.v. Rijssen versloeg in eigen huis Mariënheem met een welverdiende 5-0 overwinning. Hoewel het verschil op de ranglijst slechts 6 punten was in het voordeel van s.v. Rijssen leek het klasse verschil op het veld aanzienlijk groter. Foto: René Koezen maakte een loepzuivere hattrick.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Vorige week tegen v.v Reünie kwam de ploeg van Björn Hodes goed georganiseerd uit de startblokken. Nu was dat opnieuw het geval. De thuisploeg vormde verdedigend een sterk collectief en wachtte haar kans op een aanval bij balbezit schoon. Al na 8 minuten was het raak uit een corner. Frank Averesch bracht de hoekschop in en de keeper van Mariënheem leek de bal te hebben maar schatte de bal niet helemaal correct in en ging er onderdoor. Vlak daarachter stond de loerende spits René Koezen die de bal zo binnen kon koppen. Na 25 minuten werd het ook 2-0. Het doelpunt werd gemaakt opnieuw door René Koezen. Centrale verdediger Mike Jansen schoof in en gaf de bal mee aan Mark Breukink die zette een een-twee op met René Koezen en via de keeper komt de bal voor de voeten van laatstgenoemde. In de 30e minuut was het notabene diezelfde René Koezen die de bal dit keer met zijn andere voet binnentikte na een aanval over meerdere schijven. Zo maakte René Koezen binnen 30 minuten een loepzuivere hattrick. Vlak voor rust maakt Mike Jansen nog de 4-0 uit een goed benutte penalty.

In de tweede helft was s.v. Rijssen opnieuw de sterkste partij. De thuisploeg creëerde voldoende kansen en slaagde erin nog twee goals te maken in de tweede helft. Helaas voor de thuisploeg werd een mooi opgezet doelpunt van Mark Breukink nog afgekeurd wegens buitenspel. Kelton Lohuis slaagde er nog wel in een mooi doelpunt te maken. Een afgemeten voorzet van Mike Jansen volleerde hij knap in het doel en daarmee werd de eindstand op 5-0 bepaald.

Al met al een collectief goede prestatie van de ploeg van oefenmeesters Björn Hodes en Gerald Zandvoort. Lukt het s.v. Rijssen deze stijgende lijn vast te houden? Kom dat zien volgende week. s.v. Rijssen speelt volgende week zaterdag om 14:30 bij BZSV de Blauwwitters in Borne.