Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

s.v. Rijssen met 7-0 over SVV’56

Gepubliceerd op: zondag 26 maart 2023
s.v. Rijssen won met 7-0 zeer overtuigend van SVV’56. De uitploeg was heer en meester op het Sibculose kunstgrasveld. Foto: Mitchell Brugts maakte een tweetal zeer fraaie treffers.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

De eerste helft ging s.v. Rijssen letterlijk en figuurlijk met de wind in de rug van start. Door de forse wind en de hoge defensieve druk van de Rijssenaren kregen de Sibculoërs de bal niet van haar eigen speelhelft af. Al gauw kwam s.v. Rijssen dan op de een en twee nul voorsprong. Het was tot tweemaal toe Mitchell Brugts die de bal hard via de binnenkant van de paal binnen kopte. De eerste was op aangeven van Mike Jansen en de tweede op aangeven van Frank Averesch. Kort daarna werd het ook al 3-0 toen s.v. Rijssen op de helft van SVV’56 de bal veroverde. René Koezen kreeg de bal bij Mike Jansen die zijn tegenstander omspeelde en het net vond. Vlak voor rust maakte Mike Jansen ook zijn tweede van de middag door een droge schuiver vanaf de rand van de zestien. s.v. Rijssen kon op rozen aan de thee voor een korte pitstop. 

Ondanks dat de ploeg onder leiding van Björn Hodes al op een ruime 4-0 voorsprong stond bleef het gedreven op zoek gaan naar meer doelpunten. Deze kwam er toen Wilco Hoevink aan de wandel ging na een strakke pass van Niek Averesch. Hij besloot eens uit te halen en joeg de bal onvoorstelbaar hard in de kruising. Dit was wel met afstand de mooiste treffer van de middag. Maar de koek was nog niet op voor s.v. Rijssen. Mark Breukink veroverde de bal van de centrale verdediger en ging richting de keeper met naast zich Mike Jansen. Hij gaf de bal breed en Mike Jansen voltooide daarmee zijn hattrick. Het werd vlak voor het einde nog 7-0 toen een dieptepass van René Koezen eindige bij Mark Breukink. Hij gaf strak voor op de vrijstaande Mike Jansen maar laatstgenoemde werd niet bereikt. In een poging uit te verdediging verwerkte de Sibculose defensie de bal achter haar eigen doelman. 

Kortom een middag van prestatie voor de Rijssenaren. Volgende week neemt s.v. Rijssen het in eigen huis op tegen V.V. Voorwaarts. Het vorige treffen verloren de Rijssenaren met 1–0 door een tegengoal in blessuretijd. Kan het Rijssense elftal zich révancheren tegen de club uit Westerhaar? Kom het zien op sportpark T’ Opbroek om 14:30 uur. 

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen