Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

s.v. Rijssen Verliest uitwedstrijd in Kloosterhaar

Gepubliceerd op: zondag 29 oktober 2023
V.V. Kloosterhaar en s.v. Rijssen stonden tegenover elkaar in een spannende wedstrijd die begon om 14:30 uur. Al vroeg in de wedstrijd, in de 2e minuut, lanceerde Frank Averesch een uitstekende aanval, maar helaas wist de keeper zijn schot te stoppen. De wedstrijd ging gelijk op en na een kwartier spelen hadden beide teams kansen gehad, maar geen van beide wist te scoren. Foto: Mitchell Brugts sprong torenhoog boven iedereen uit een scoorde met een knappe kopbal voor s.v. Rijssen.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

In de 29e minuut kwam s.v. Rijssen echter op achterstand, na een snelle tegenaanval van Kloosterhaar. Ondanks het overwicht en de kansen die s.v. Rijssen had gehad, stonden ze 1-0 achter. Tim Paalman, de doelman van s.v. Rijssen, liet na de 1-0 zijn klasse zien met een spectaculaire redding in de 35e minuut, gevolgd door een schot van Mike Jansen dat net over ging.

Het geluk leek niet aan de zijde van s.v. Rijssen te zijn, met een kopbal van Mark Breukink op de paal na een corner in de 35e minuut en een prachtig schot van Rene Koezen dat in de 45e minuut van de lijn werd gehaald. Met een achterstand van 1-0 bij de rust, moest s.v. Rijssen in de tweede helft volop aan de bak.

In de 52e minuut schoot Frank Averesch op doel, maar het resulteerde slechts in een hoekschop. De kansen bleven komen, met een bijna doelpunt van invaller Wilco Hoevink in de 55e minuut, maar zijn inzet werd net van de lijn gehaald. Kloosterhaar bleef in de counter echter gevaarlijk en scoorde in de 63e minuut de 2-0 uit een snelle tegenstoot, ondanks de inspanningen van s.v. Rijssen.

Desondanks gaf s.v. Rijssen niet op en wist Mitchell Brugts in de 64e minuut de 2-1 te scoren met een knappe kopbal na een hoekschop van Wilco Hoevink. Met nog 21 minuten te spelen, bleef s.v. Rijssen jagen op de gelijkmaker, maar ondanks kansen aan beide kanten slaagde Kloosterhaar erin om de voorsprong vast te houden tot het laatste fluitsignaal.

Het enige doelpunt van s.v. Rijssen kwam van het hoofd van Mitchell Brugts. Ondanks de nederlaag kijkt de ploeg van Björn Hodes met opgeheven hoofd vooruit naar de volgende wedstrijd, een thuiswedstrijd tegen Bruchterveld dat zal worden gespeeld om 14:30 op sportpark 't Opbroek.