Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

Welkom Mensingboederij bij s.v. Rijssen!

Gepubliceerd op: vrijdag 8 maart 2024
We zijn verheugd om aan te kondigen dat de Mensingboerderij binnenkort gebruik zal maken van onze kantine als tijdelijke locatie. De Mensingboerderij is een dagbestedingslocatie in Rijssen voor mensen met een lichte verstandelijke beperking (LVB) en een verstandelijke beperking (VB). Vanaf maandag 18 maart is de Mensingboederij elke werkdag tussen 8:00 en 16:00 uur bij ons te vinden.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image
Het team en de cliënten hebben zich al kort even voorgesteld. Benieuwd? Lees dan hieronder verder.
 
Hallo allemaal!
 
Wij zijn van de dagbesteding van stichting Philadelphia zorg. Bij ons komen mensen met een verstandelijke beperking voor een zinvolle en bovenal een gezellige dagbesteding. Onze locatie is de Mensingboerderij (Braakmanslanden). Een aantal van jullie zal hier vroeger vast wel eens een feestje gevierd hebben. Het is een prachtige plek voor onze dagbesteding, maar het pand is behoorlijk verouderd. Samen met de gemeente is besloten om het pand een make-over te geven. Het gaat hierbij om een stukje verduurzaming en vernieuwing. Zodat we hier nog jaren met veel plezier onze mensen een fijne dagbestedings/werkplek mogen bieden.
 
Maar ja zo’n verbouwing is niet 123…. Klaar! Dus we gingen hard op zoek naar een tijdelijke locatie en dit vonden we als snel bij jullie locatie SV Rijssen. Wat een prachtige plek. We zijn ontzettend blij en dankbaar dat we een aantal maanden gebruik mogen maken van jullie pand.
 
Wij zullen vanaf maandag 18 maart, elke werkdag van 8:00-16:00 uur
gebruik maken van de kantine bij de SV. En waar nodig helpen we jullie met klusjes rondom het terrein en de was.
 
We hopen op een gezellige tijd bij jullie!
 
Groeten Team en cliënten,
Mensingboerderij.

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen