s.v. Rijssen te sterk voor Kloosterhaar

Gepubliceerd op: maandag 18 maart 2024
s.v. Rijssen versloeg Kloosterhaar in eigen huis. Met een 1-0 eindstand won s.v. Rijssen van zijn directe concurrent op de ranglijst.

s.v. Rijssen versloeg Kloosterhaar in eigen huis. Met een 1-0 eindstand won s.v. Rijssen van zijn directe concurrent op de ranglijst. Foto: Doelman Tim Paalman was belangrijk met een goede ingreep.De elf Rijssenaren waren in eigen huis te sterk voor de elf uit Kloosterhaar. Dat bleek ook wel uit de kansenverhouding. Het was met name de ploeg van Björn Hodes die de kansen creëerden. Goede mogelijkheden waren er onder andere voor Mike Jansen en Mark Breukink. Uiteindelijk was het Frank Averesch die in de tweede helft het enige doelpunt van de middag maakte. Dit gebeurde zeer secuur vanaf de elf meter stip nadat Mark breukink werd gevloerd in het zestien meter gebied. Na de 1-0 was er nog één goede mogelijkheid voor de mannen uit Kloosterhaar. Deze inzet werd knap gepareerd door Tim Paalman. Onder andere door deze save verliet Kloosterhaar sportpark ‘T Opbroek zonder doelpunten en zonder punten.

Met een puntenverschil van slechts vier punten tussen de nummer twaalf en de nummer zes op de ranglijst is deze drie-punter zeer welkom voor s.v. Rijssen. De Rijssenaren tekenen op dit moment de 9e plek aan op deze ranglijst maar hopen volgende week de positie in het klassement te versterken. S.v. Rijssen speelt dan uit bij Bruchterveld om 14:30 uur. De mogelijkheid om te winnen is er zeker want de thuiswedstrijd tegen Bruchterveld eindige in een 2-2 gelijkspel door een late gelijkmaker van Bruchterveld in de blessuretijd. Één ding is zeker, het beloofd een spannende wedstrijd te worden.