Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

FC Twente MO16 en Rood Zwart JO15-1

Gepubliceerd op: woensdag 24 april 2024
Dit seizoen is gevuld met onvergetelijke momenten en opwindende wedstrijden, en we sluiten af met een van de meest verwachte duels: FC Twente MO16 tegen Rood Zwart JO15-1.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Deze wedstrijd vindt plaats bij sv Rijssen en belooft een waar spektakel te worden vol doelpunten en prachtige voetbalmomenten.

Over de teams:

FC Twente MO16 staat momenteel op de 10e plaats in de hoofdklasse. In hun laatste wedstrijd speelden ze sterk en eindigden met een 3-3 gelijkspel tegen BWO. Ondanks enkele uitdagingen dit seizoen, hebben ze keer op keer hun veerkracht en talent getoond.

Rood Zwart JO15-1 heeft zichzelf bewezen als een krachtige tegenstander in de 1e klasse, waar ze op een indrukwekkende derde plaats staan. Hun laatste wedstrijd was een overweldigende overwinning van 10-0, wat hun vermogen om de netten te vinden onderstreept.

Wat je kunt verwachten:

Deze wedstrijd is meer dan alleen een spel; het is een vertoning van jong talent, doorzettingsvermogen en de pure passie voor voetbal. Beide teams zijn bekend om hun aanvallende speelstijl en sterke verdediging, wat zorgt voor een dynamische en onvoorspelbare wedstrijd.

Praktische informatie:

  • Datum: Woensdag 1 mei
  • Tijd: Aanvang om 19:00
  • Locatie: sv Rijssen, Sportpark 't Opbroek in Rijssen
  • Toegang: Gratis entree

 

We nodigen alle voetballiefhebbers op ons sportpark uit om deze spannende wedstrijd bij te wonen. 

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen