Trainingen jeugd weer hervat vanaf Maandag 11 Mei!

Gepubliceerd op: dinsdag 5 mei 2020
Beste leden, ouders en verzorgers van onze jeugdleden, Goed nieuws voor onze jeugd! Ons plan van aanpak om de jeugd weer te laten trainen is goedgekeurd door de gemeente Rijssen. Dat betekent dat onze jeugdspelers met ingang van maandag 11 mei weer gaan trainen op de locatie Stokmansveldweg.

Martin Achterkamp en Gerald Willems hebben alle jeugdteams gevraagd om aan te geven op welke dag ze graag willen trainen. Op basis van deze wensen en rekening houdende met de coronavoorschriften hebben ze een trainingsschema gemaakt welke leidend is.

Dit trainingsschema wordt z.s.m. in de trainers/leiders app-groep gedeeld.

Tevens zijn er protocollen voor spelers, trainers en leiders en ouders en verzorgers welke stipt gevolgd moeten worden om zodoende het trainen op een veilige, verantwoorde manier en volgens de coronavoorschriften van de gemeente c.q. overheid te laten plaatsvinden.

Deze protocollen hangen tijdens trainingen bij de locatie Stokmansveldweg en zullen ook op de website worden gepubliceerd.

Wij rekenen op uw gezonde verstand en medewerking zodat wij erop kunnen vertrouwen  dat iedereen zich aan deze protocollen houdt waardoor risico's minimaal zullen zijn.

Houd afstand en blijf gezond!

Bestuur  s.v. Rijssen