Gelijkspel tegen DES

Gepubliceerd op: donderdag 16 september 2021
Afgelopen zaterdag wonnen we met 1-2 bij DES, ditmaal kwam de Nijverdallers naar Rijssen toe. In een gelijk opgaande wedstrijd met aan beide kanten enkele andere spelers in het veld werd het 2-2. Sil Zwoferink en Wilco Hoevink (foto) zorgden voor de doelpunten van s.v. Rijssen.
Het begin was voor s.v. Rijssen, binnen 12 minuten schoot Sil Zwoferink raak na een assist van Tijs Blokhorst. De thuisploeg bleef de beter ploeg, maar vergat de score te verdubbelen. Na een fout achterin, een verkeerde terugspeelbal, kon DES na 23 minuten de 1-1 scoren. Een domper voor de Rijsenaren en DES rook bloed, want vanaf dat moment waren zij zeker gelijkwaardig aan s.v. Rijssen. Gescoord werd er voor rust niet meer.

Na rust kwam s.v. Rijssen scherp uit de kleedkamer, na 61 minuten resulteerde dit in de 2-1. Tijs Theijink gaf de bal voor op Wilco Hoevink en in twee instanties werkte hij de bal in het doel. Slechts drie minuten later was het weer gelijk, uit een corner kopte DES bij de tweede paal binnen. Hierna volgden er kansen op en neer, maar gescoord werd er niet meer. Beide ploegen speelde minder goed als afgelopen zaterdag, toen ging het om de knikkers in de beker. Desondanks een fijne oefenpot waarin beide ploegen erg sportief naar elkaar toe waren en de scheidsrechter de uitblinker was.

Komende zaterdag 18 september staat de derde, en tevens laatste, bekerronde voor de poule op het programma. Hieronder het programma tot en met de start van de competitie.
- Zaterdag 18-9 om 14:30 uur SVVN4 - s.v. Rijssen2 (3e bekerwedstrijd)
- Zaterdag 18-9 om 15:30 uur Rigtersbleek1 - s.v. Rijssen1 (3e bekerwedstrijd)
- Maandag 20-9 om 19:00 uur s.v. Rijssen 1 & 2 – s.v. Rijssen jeugd
- Zaterdag 25-9 om 12:00 uur s.v. Rijssen2 - Kloosterhaar2 (1e competitiewedstrijd)
- Zaterdag 25-9 om 14:30 uur s.v. Rijssen1 - GFC1 (1e competitiewedstrijd)