Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

s.v. Rijssen wint uit bij SVV’56

Gepubliceerd op: maandag 8 november 2021
De ploeg uit Rijssen wist afgelopen zaterdag met 4-1 te winnen van SVV’56 uit Sibculo. S.v. Rijssen was de bovenliggende partij, maar was slordig en ietwat ongeduldig in de opbouw. Toch wist de ploeg voldoende kansen te creëren om 4 goals te maken. René Koezen (foto) wist twee goals aan zijn conto toe te voegen.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

In de eerste helft was het veelal s.v. Rijssen dat de bal in bezit had en op zoek ging naar mogelijkheden. Toch was het SVV’56 die in de 13e minuut door middel van een counter met de eerste goal aan de haal ging. Niet veel later kwam s.v. Rijssen met een antwoord. Het was Frank Averesch die de bal vanaf eigen helft richting de doelman van SVV’56 schoot. De bal stuiterde voorbij aan René Koezen, voorbij aan de doelverdediger van SVV’56, en eindigde zo in het netje. Niet veel later wist s.v. Rijssen, zoals al vaker dit seizoen, een aanval uit het boekje te reconstrueren. Mark van Pijkeren stak de bal op Tijs Theijink, hij geeft de bal keurig breed en uiteindelijk was het René Koezen die de bal voor een leeg doel binnen kon schuiven. De spelers gingen met een 1-2 ruststand aan de thee. 

In de tweede helft was het opnieuw s.v. Rijssen dat het overgrote gedeelte van de helft balbezit had. SVV’56 kon zo nu en dan, bij slordigheden van s.v. Rijssen, tot kleine kansjes komen maar konden geen schade aanrichten op het doel van Tim Paalman. In de 67e minuut trok s.v. Rijssen de wedstrijd definitief over de streep toen Mark Breukink de bal in het doel schoof na een tweede mooie aanval a-là-de-Cruijffiaanse-leerschool. Wilco Hoevink werd op linksbuiten aangespeeld, hij dreigde een actie aan te gaan, maar liet de bal vallen op Mark van Pijkeren. Hij zag de vertrekkende Mark Breukink met een loopactie om Wilco Hoevink heen en stak de bal op maat. Middels een droge schuiver in de lange hoek werd de stand op 1-3 gezet. Vlak voor tijd wisten de Rijssenaren nog eenmaal tot een doelpunt te komen nadat Bram Lier de bal voorzette na een goede actie. Na een ware flipperkastsituatie waarin de keeper en de lat al waren geraakt kwam de bal opnieuw voor de voeten van René Koezen. Met een snoeiharde volley schoot hij de bal in de kruising en bepaald de eindstand op 1-4.

Op 20 november speelt s.v. Rijssen pas weer haar eerstvolgende wedstrijd. s.v. Rijssen zal om 17:00 uur aan de aftrap verschijnen bij koploper Juventa'12 in Wierden. Komende donderdag om 20:00 uur oefent ons eerste elftal thuis tegen het tweede team van Vroomshoopse Boys.

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen