Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

s.v. Rijssen verliest onnodig

Gepubliceerd op: zondag 10 april 2022
Afgelopen zaterdag nam s.v. Rijssen het op tegen Achilles’12 uit Hengelo. Het was een leuke en enerverende pot voetbal tussen de nummer 3 en 8 van de competitie. Uiteindelijk trok de uitploeg met 1-3 aan het langste eind. Foto: Kelton Lohuis speelde een dijk van een wedstrijd en stond verdedigend zijn mannetje.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

In de eerste helft waren de grootste kansen voor het thuiselftal. Het was Yilber Haverslag die tweemaal wist te ontsnappen aan de defensie van Achilles’12 maar hij wist de kansen niet te verzilveren. Ook Mike Jansen kreeg een grote kans maar ook hij wist het net niet te vinden. De wetten van het voetbal schrijven voor dat als je zelf de goal niet maakt dan doet de tegenstander het. En zo geschiedde het toen Achilles’12 in de 37e minuut de 0-1 binnen werkte. Dit was tevens de ruststand.

Ook de tweede helft liet de voetbalwet zich gelden. Andermaal waren de kansen voor s.v. Rijssen maar was het Achilles’12 die met de treffer aan de haal ging. Een afstandsschot werd naar de zijkant gepareerd door doelman Tim Paalman en het was de spits van de Hengeloërs die de bal in de rebound binnen wist te werken. Naar oordeel van de grensrechter stond de aanvaller in buitenspelpositie. De scheidsrechter kon zich echter niet vinden in dit oordeel en telde het overduidelijke buitenspeldoelpunt. Toen aanvoerder Frank Averesch hier een kritische opmerking over maakte kon de aanvoerder met rood vertrekken wegens commentaar op de leiding. Toch liet s.v. Rijssen het hier niet bij. Het elftal uit Rijssen kwam vijf minuten voor het eindsignaal via Wilco Hoevink op de 1-2. Een mooie voorzet van Rick Bruggink werd ineens op de pantoffel genomen door Wilco Hoevink en belande strak onderin in het doel. Het mocht helaas niet baten want niet veel later maakte de uitploeg de 1-3 en gooide de wedstrijd definitief in het slot. Dit was ook direct de eindstand.

Aankomende dinsdag speelt s.v. Rijssen om 20:00 bij GFC in Goor. Dit belooft een mooie wedstrijd te worden gelet op de ranglijst en de eerder gespeelde thuiswedstrijd (2-1 winst). Wees allen welkom!