Update TC en TC-jeugd

Gepubliceerd op: maandag 11 april 2022
De huidige TC wordt uitgebreid, daarnaast zijn er acht vrijwilligers opgestaan die de jeugd willen aansturen. Taken kunnen zodoende beter verdeeld worden en hierdoor komt er minder druk op bestaande vrijwilligers. Het bestuur van s.v. Rijssen is erg blij met deze positieve ontwikkelingen.
De technische commissie (TC) krijgt per direct versterking van Tonny Meulenkolk, Martin Achterkamp en Max Loohuis.
Tonny is trainer/leider van de JO9 en liep al enkele maanden mee bij de TC, hij wordt aanspreekpunt van de jongste jeugd.
Martin is trainer/leider van de JO17, voor jeugdteams op een groot veld wordt hij het aanspreekpunt.
Max Loohuis is speler/leider van zaterdag7, hij zal zich voornamelijk bezighouden met de lagere senioren.

Verder zitten Bernardo Mulder (coördinator), Rob Boezerooij (selectieteams), Jordy van de Maat (wedstrijdsecretariaat en scheidsrechters) en Johan Pots (wedstrijdsecretariaat en scheidsrechters) in de TC.

Jeugdzaken worden vanaf nu opgepakt door een groep van acht vrijwilligers.
Deze TC-jeugd bestaat uit John Brinks, Karen Schreuder, Hans Reterink, Martijn Nijland, Ard-Jan Brandriet, Jordy van de Maat, Tonny Meulenkolk en Martin Achterkamp.
Er is gestart met een jeugdbeleidsplan schrijven en deze is na overleg met bestuur en TC goedgekeurd.
Voor jeugdzaken kun je mailen naar tcjeugd@svrijssen.nl

Namens het bestuur wensen wij iedereen veel succes en plezier!