Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

s.v. Rijssen zet winstreeks voort

Gepubliceerd op: maandag 2 mei 2022
Uit bij BZSV de Blauwwitters wist s.v. Rijssen opnieuw een overwinning te behalen. Het werd een zakelijke 0-2 winstpartij voor de ploeg van Gerald Willems. Dit is alweer de derde overwinning op rij in de strijd om de derde en laatste periodetitel. De uitzege ging wat moeizamer dan de 7-0 monsterscore die s.v. Rijssen thuis tegen de Blauwwitters neerzette. Foto: Bram Lier stond met een schitterende crosspass aan de basis van de 0-2.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

De start ging wat moeizaam aan de zijde van s.v. Rijssen. De thuisploeg uit Borne groef zich in en s.v. Rijssen had er moeite mee om door de goed georganiseerde defensie te komen. Zo nu en dan werd er gevaar gesticht via de vleugelspelers Frank Averesch en Yilber Haverslag maar de aanvallen van de uitploeg monde veelal uit in de defensieve trechter. Na een kwartier speler waren het de Blauwwitters die via een mooie opzet voor de voeten van doelman Tim Paalman verschenen. De doelman deed precies waarvoor hij er stond een keerde het schot van de aanvaller van de thuisploeg. Niet veel later kreeg Yilber Haverslag aan de andere zijde een goede schotkans maar ook deze inzet werd geparreerd door de doelman. Beide teams kwamen in de eerste helft ook niet tot een treffer.

De tweede helft moest uit een ander vaatje getapt worden om er met de winst vandoor te kunnen gaan. En zo geschiedde het. s.v. Rijssen kwam feller, preciezer en bovenal veel dreigender uit de kleedkamer. De 0-1 liet dan ook niet lang op zich wachten. Er kwam weliswaar wat geluk bij kijken maar het was Mike Jansen die het laatste zetje gaf toen de doelman van de Blauwwitters een voorzet pakte maar vervolgens de bal ietswat ongelukkig uit zijn handen liet glippen. Enige tijd later werd het ook 0-2 uit een prachtige aanval. Bram Lier leverde een schitterende crosspass over 40 meter op maat aan bij René Koezen. De spits hield goed het overzicht en gaf de bal strak voor op vleugelaanvaller Frank Averesch. Deze planklare voorzet werd ijzig kalm onder de doelman doorgeschoven. Zo werd de wedstrijd definitief in het slot gegooid. s.v. Rijssen heeft hierna nog veel kansen gehad om de score verder uit te bouwen maar het vizier stond niet helemaal op scherp in de voorhoede van s.v. Rijssen. 

Volgende week nemen de Rijssenaren het in eigen huis op tegen Lemele. De wedstrijd zal van start gaan om 14:30 uur onder leiding van arbiter Peitsman. Kom voor support van s.v. Rijssen in de strijd om de derde periode! 

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen