Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

Sportmedische begeleiding

Gepubliceerd op: donderdag 14 november 2019
Tijdens het seizoen 2019-2020 zal de sportmedische begeleiding verzorgd worden door twee fysiotherapeuten. Namelijk Leon Kamphuis en Inge ten Brinke.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Sportmedisch begeleiding

 

Fysio Bewust
Fysio Bewust (Leon Kamphuis) is het aanspreekpunt voor de sportmedische begeleiding binnen s.v. Rijssen. Ook voor alle jeugdspelers. Als je een (beginnende) blessure ervaart dan is het belangrijk hier niet te lang mee rond te blijven lopen. Een kleine blessure kan namelijk leiden tot een vervelende en langdurige blessure.

Leon Kamphuis is sinds 2007 afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds 2013 afgestudeerd als musculoskeletaal therapeut (combinatie opleiding van sportfysiotherapie en manuele therapie). Bij blessureleed, beginnende ongemakken, of voor vragen en/of advies kunt u terecht bij Fysio Bewust.

Iedere donderdagavond van 19:00 – 19:30 uur is er een gratis inloopspreekuur bij Fysio Bewust. Tijdens het spreekuur wordt een analyse gemaakt van de blessure. Ook is er tijd voor een korte behandeling en advies wanneer de blessure mee lijkt te vallen. Als blijkt dat de blessure aanzienlijk is, dan is het advies om hiervoor een afspraak te maken voor een consult fysiotherapie.

Inge ten Brinke
Inge zal op locatie aanwezig zijn op de dinsdagavond en op de wedstrijddagen van s.v. Rijssen 1. De sportmedische begeleiding op deze dagen is voornamelijk bedoelt voor de spelers van het eerste elftal. Heb je echter een vraag of wil je een korte beoordeling dan kun je deze ook aan haar stellen wanneer je niet in s.v. 1 speelt.


Vergoeding:
Inloopspreekuren; gratis
Consult; Als je ouder bent dan 18 jaar en aanvullend verzekerd voor fysiotherapie dan wordt dit door je verzekering vergoed. Ben je nog geen 18 jaar dan wordt fysiotherapie 18 keer uit de basisverzekering vergoed (niet ten koste van het eigen risico)

Aanmelden?
Als je gebruik wilt maken van één van de spreekuren, dan is het aan te raden dit van tevoren telefonisch te melden bij Leon Kamphuis voor de donderdagen en bij Inge voor de dinsdagavond en zaterdag.

Fysio Bewust (gevestigd in USA Sport)

Fahrenheitstraat 3

7461 JA Rijssen

 

Leon Kamphuis                                         Inge ten Brinke

Tel: 06 401 304 42                                    inge_tenbrinke@hotmail.com

info@fysiobewust.nl

www.fysiobewust.nl

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen