Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

JO10 bij Jumbo "Spek de kas actie"

Gepubliceerd op: donderdag 5 december 2019
Afgelopen dinsdag hielp onze JO10 de klanten van Jumbo Rijssen aan de Veeneslagen met inpakken en meelopen naar de auto/fiets. Acht spelers, beide leiders en enkele ouders waren vanaf 18:00 uur aanwezig. Lekker warm binnen in de winkel in plaats van de kou op het trainingsveld. Vele klanten waardeerden de actie van de jeugd van s.v. Rijssen en gaf hun bonnetje aan de kinderen.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Om 20:00 uur stonden we nog op een elfde plaats, maar doordat de JO10 nog even doorging kwamen we rond 20:15 uur uit op de tiende plek. Een knappe prestatie van onze toppers!

De actie "Spek de kas" van Jumbo Rijssen is met een week verlengd en duurt nog tot en met zaterdag 15 december. We hopen dat meer teams een avond of middag (mag ook op zaterdag) de klanten van Jumbo willen helpen, uit ervaring weten we dat dit erg gewaardeerd wordt door de klanten.

Voor onze leden en iedereen die ons een warm hart toedraagt, bedankt voor de bijdragen tot nu toe! Tot en met 15 december krijg je ook nog eens dubbele vouchers waardoor het extra aantrekkelijk is om te winkelen in Rijssen bij Jumbo!

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen