Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

Jeroen Noordegraaf nieuwe trainer s.v. Rijssen

Gepubliceerd op: zaterdag 6 januari 2024
Jeroen Noordegraaf is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van s.v. Rijssen. Jeroen is de opvolger van onze huidige hoofdtrainer Björn Hodes, die na dit seizoen stopt. Op dit moment traint Jeroen SVV ’56 uit Sibculo, waar hij heeft aangegeven aan het einde van dit seizoen te gaan stoppen.
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Na diverse jeugdteams in de 1e en hoofdklasse bij v.v. Den Ham te hebben getraind, stapt Jeroen in 2017 over naar Hulzense Boys. Daar heeft hij eerst 2 jaar de JO19 in de 1e klasse getraind, alvorens hij de overstap maakt naar het 2e van Hulzense Boys welke uitkomt in de 1e klasse. Na 2 jaar met veel succes het 2e van Hulzense Boys getraind te hebben, werd Jeroen gevraagd als assistent-trainer bij het 1e van Hulzen waarmee hij promoveert naar de 1e klasse. Vanaf seizoen 22/23 gaat Jeroen aan de slag als hoofdtrainer van zijn huidige club SVV ’56.


Nadat Björn Hodes had aangegeven s.v. Rijssen aan het einde van dit seizoen te verlaten zijn wij gelijk op zoek gegaan naar een opvolger. Dat s.v. Rijssen er goed op staat bleek wel uit de aanmeldingen die wij gelijk na de bekendmaking ontvingen. Tussen kerst en oud en nieuw hebben wij de eerste verkennende gesprekken gevoerd met de mogelijke kandidaten. Uit deze gesprekken hebben wij 2 kandidaten geselecteerd welke zich vervolgens afgelopen woensdag hebben gepresenteerd aan de staf en selectie. Op basis van de gesprekken en presentatie is de keuze gevallen op Jeroen Noordegraaf.

Jeroen is 37 jaar en, samen met zijn vrouw en 2 kinderen, woonachting in Den Ham.

Wij heten Jeroen van harte welkom bij s.v. Rijssen en hopen op een mooie tijd samen.

Bestuur en technische commissie s.v. Rijssen

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen