Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

‘De puzzelstukjes vallen nu beter in elkaar’

Gepubliceerd op: vrijdag 10 mei 2024
De Tubantia publiceerde afgelopen woensdag 9 mei een artikel over trainer Bjorn Hodes van S.V. Rijssen 1. Bjorn blikt terug op een leerzaam seizoen en geeft aan dat het team zich over de afgelopen seizoenen heeft ontwikkelt. Met een huidige koppositie in de 3e periode zal het een spannende eindrace worden!
Lees verder onder de foto
Blog Details Image

Na acht duels stond SV Rijssen op een twaalfde plek. Inmiddels hebben de Rijssenaren de stijgende lijn te pakken. In de derde periode gaat de ploeg van vertrekkend trainer Björn Hodes (52) momenteel aan kop. De oefenmeester uit Enter aan het woord over het seizoen van zijn team, aan de hand van de drie periodes in de vierde klasse C.

SV Rijssen heeft zich onder leiding van trainer Björn Hodes hersteld na een moeizame start van het seizoen. De ploeg staat nu bovenaan in de derde periode van de competitie. De eerste periode was een uitdaging met veel nieuwe spelers en blessures, wat resulteerde in een twaalfde plaats. Verbeteringen in de tweede periode, waaronder meer realistisch spel en betere defensie, leidden tot een vijfde plaats.

De huidige succesvolle fase benadrukt de groei van het team, mede dankzij bijdragen van jongere spelers en een solide teamdynamiek. Met nog drie wedstrijden te gaan, streeft Hodes ernaar de periode te winnen en verder te komen in de nacompetitie dan vorig jaar. Hij benadrukt dat elk teamlid op een unieke manier bijdraagt aan het succes, door individuele sterke punten in te zetten.

Dit weekend neemt SV Rijssen het op tegen Lutten om 14:30 uur, hopend op een overwinning dat de koppositie van de Rijssenaren doet verstevigen. 

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen