Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen

Nieuwsoverzicht

Hollandse avond  1 April
maandag 27 maart 2023
Hollandse avond 1 April

Zaterdag 1 april organiseert de activiteitencommissie van s.v.Rijssen weer haar jaarlijkse Hollandse avond. De ideale avond voor je/jullie teamfeestje! Deze avond is een all-in avond (bier, fris, wijn, (live)muziek, hapjes ed, mixjes zijn €1,- bijbetaling) en de kaarten hiervoor kosten €25,- p.p. en aan de deur €30,- . Met onderstaande betaallink kunt u de reservering compleet maken. Heeft u meerdere kaarten nodig, stuur dan het aantal en de namen naar nummer 06-51254433. Kaarten zijn tm 29 maart te bestellen, daarna alleen nog verkoop aan de deur. Let wel op; vol=vol !

Lees meer
s.v. Rijssen met 7-0 over SVV’56
zondag 26 maart 2023
s.v. Rijssen met 7-0 over SVV’56

s.v. Rijssen won met 7-0 zeer overtuigend van SVV’56. De uitploeg was heer en meester op het Sibculose kunstgrasveld. Foto: Mitchell Brugts maakte een tweetal zeer fraaie treffers.

Lees meer
Beste leden,   Voor de wedstrijd Heracles – Almere City
woensdag 22 maart 2023
Beste leden, Voor de wedstrijd Heracles – Almere City

(nummers 2 en 3 van de KK divisie) op 31 maart stelt Heracles kaarten beschikbaar voor slechts € 7,50!!! Indien jullie kaarten willen bestellen, kan dit vanaf heden tijdens openingstijden kantine tot woensdagavond 29 maart door naam en telefoonnummer door te geven in de kantine en deze gelijk af te rekenen. De kaarten kunnen vervolgens op donderdagavond 30 maart vanaf 18.30 uur in de kantine opgehaald worden.

Lees meer
Club van 100 s.v. Rijssen
dinsdag 21 maart 2023
Club van 100 s.v. Rijssen

Dankzij jullie inleg kan de jeugd jaarlijks meedoen aan activiteiten en kunnen we de materialen aanschaffen. Voor € 28,00 per seizoen ben jij ook lid van de "Club van Honderd" en aanmelden kan via ledenadministratie@svrijssen.nl

Lees meer
s.v. Rijssen verschalkt Sportclub in Rijssense derby
zondag 19 maart 2023
s.v. Rijssen verschalkt Sportclub in Rijssense derby

s.v. Rijssen won op sportpark ‘t Opbroek overtuigend van Sportclub Rijssen. De thuisploeg vond viermaal het doel en hield in verdedigend opzicht opnieuw de nul. Dat werd na afloop dan ook goed gevierd. Foto: s.v. Rijssen viert de overwinning met de pupil van de week Lucas Brinks.

Lees meer
Opening Engelse tribune
zondag 19 maart 2023
Opening Engelse tribune

Vrijdag 17 maart was de officiële opening van de Engels Tribune bij s.v. Rijssen. Vijf 35+ teams speelden een onderling toernooitje ter ere hiervan en Manderveen wist dit te winnen. Na afloop bleef het nog lang gezellig.

Lees meer

Wij zijn trots op onze sponsoren

Bandwerk merkenbouwers: Trotse media partner van s.v. Rijssen